Skrevet av RAW Trening | 19. mars 2018 | Ingen kommentarer

Lederarenaen er en spennende, utfordrende og utviklende prestasjonsarena. Du trenger motivasjon og mental tøffhet for å stå i oppturer og nedturer i ledergjerningen, som på andre arenaer. Å være godt forberedt gir nødvendig selvtillit, en slik god og viktig forberedelse til lederskapet er å definere din egen lederfilosofi. Hvorfor skal du lede andre, hvor (til... Les mer »

Skrevet av RAW Trening | 5. mars 2018 | Ingen kommentarer

Immunsystemet består av spesielle organer, vevstyper, proteiner og celler som beskytter kroppen vår mot bakterier, virus, sopp og infeksjoner. Immunsystemet jobber kontinuerlig for å holde uønskede «inntrengere» på avstand. Ettersom menneskekroppen er ideelle omgivelser for en rekke mikrober, jobber disse hardt for å forsøke å komme seg inn i kroppen vår. Immunsystemet spiller også en sentral... Les mer »

Skrevet av Kristine Skogseid | 28. februar 2018 | Ingen kommentarer

Hei kjære leser. I forbindelse med at jeg starter yoga-kurs på RAW har jeg lyst til å skrive litt om hva jeg håper du tenker når du hører ordet Yoga. Jeg starter med det viktigste: Yoga ekskluderer ingen, ALLE kan gjøre yoga! Du trenger ikke å være myk som en ballerina eller sterk som en... Les mer »

Skrevet av Christopher Spicer | 28. februar 2018 | Ingen kommentarer

I dette blogginnlegget skal jeg ta for meg en styrkeøvelse ved navn Turkish get-up. Denne øvelsen får dessverre ikke like mye oppmerksomhet som knebøy, markløft og hip-thrust, noe jeg synes er veldig synd fordi utbytte ved denne øvelsen er enormt. Når du er ferdig med å lese dette skal du ha forstått fordelene med turkish... Les mer »

Skrevet av RAW Trening | 21. februar 2018 | Ingen kommentarer

Yoga kurset undervises i Vinyasa flow:  Det undervises i Vinyasa yoga, en dynamisk form for yoga som vektlegger koblingen mellom pusten og de ulike asanas (yoga-stillingene). Kurset har til hensikt å gi deg en trygg innføring i et yoga flow, samtidig som du blir sterkere, smidigere og mindre anspent. Kristine Skogseid er vår yogainstruktør. Hun... Les mer »

Om bloggen

RAW Trening tilbyr tjenester innen fysisk og mental trening, og du finner oss i flotte lokaler på Lysaker Brygge. Vi når målet sammen!

Tilfeldige artikler

Lik oss på Facebook!

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.