Topp og tights fra Run&Relax

Skrevet av RAW Trening | 10. desember 2017 | Ingen kommentarer

  Dette spørsmålet stilte Pia Seeberg meg og noen andre trenere før innspillingen av treningspodden ep.77. Mitt svar var følgende: “Som personlig trener opplever jeg at mange er “redde” for å presse seg for hardt, eller komme ut av komfortsonen sin. Bestem deg for at minst èn treningsøkt i uka skal være utenfor DIN komfortsone. I... Les mer »

Bilde 05.12.2017, 13 40 47

Skrevet av Kristine Skogseid | 7. desember 2017 | Ingen kommentarer

Hei, det er jeg som er Kristine og jeg er kiropraktor. Jeg har tilbragt nesten hele mitt voksne liv i Danmark, og de siste to årene i California, USA. Etter 12 år i utlandet har jeg nå vendt snuten hjemover, og fra januar finner du meg som behandler på RAW Trening. Med meg på flyttelasset... Les mer »

IMG_2044

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 6. desember 2017 | Ingen kommentarer

I forrige innlegg viste jeg noen øvelser som er gode for nakken dersom du har stiv og vond nakke. De er effektive, enkle å gjennomføre og krever ingen bruk av utstyr. Øvelsene jeg skal vise nå er for deg som ønsker litt mer utfordring og i tillegg har tilgang på litt utstyr. Det er ikke... Les mer »

IMG_1665

Skrevet av Christopher Spicer | 3. desember 2017 | Ingen kommentarer

Nå til dags har mange av oss dårlig tid. Man har alltid noe som skulle vært gjort, eller et sted man burde vært. Vi nordmenn er ganske opptatt av effektivitet og produktivitet i hverdagen. Så hvorfor er vi så ineffektive på treningssenteret til tider? Med dette mener jeg at alt for mange bruker treningssenteret som... Les mer »

Treningstopp fra run & relax

Skrevet av Marie Nørstebø | 26. november 2017 | 1 kommentar

I dette innlegget skal jeg fortelle deg om en knakende god intervall som du kommer til å kjenne stor forskjell på utholdenheten din på relativt kort tid, dersom du trener den jevnlig. Den påstanden er kun basert på egne erfaringer, men som pensjonert skiskytter har jeg trent en god del intervalltrening i mitt liv så... Les mer »

Om bloggen

RAW Trening tilbyr tjenester innen fysisk og mental trening, og du finner oss i flotte lokaler på Lysaker Brygge. Vi når målet sammen!

Tilfeldige artikler

Lik oss på Facebook!

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.