NO_Cecilie_jpg_OK

Skrevet av Cecilie Ystenes | 19. oktober 2017 | Ingen kommentarer

Nordic Conferences mener det. Og 19.april 2018 samler de flere foredragsholdere for å belyse flere synsvinkler på tematikken. Deres formål er at uansett hvilken bransje man utøver lederskap i så skal dere finne noe som en kan implementere i hverdagen sin. Dette vil by på spennende tanker for hvordan man utøver ledelse, men også utfordrende tanker... Les mer »

Mental challenge 2

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 18. oktober 2017 | Ingen kommentarer

. . . og for en lærdom jeg har tatt med meg underveis i prosessen. Nå skal ikke jeg uttale meg for mye om de konkrete verktøyene man bruker for å utvikle gode mentale ferdigheter. Det skal jeg overlate til de som jobber med dette på fulltid hos oss i RAW. Jeg har allikevel veldig... Les mer »

hs

Skrevet av Rune Talset | 6. oktober 2017 | Ingen kommentarer

Nå håper jeg du har gjennomført ganske mange timer med jobbing oppned siden jeg skrev del 1  Nå har tiden kommet for å ta det et steg videre. Veggen er fremdeles din beste venn, og den skal du fremdeles fortsette å jobbe tett med. Men på sikt vil en kanskje greie å distansere seg mer fra veggen,... Les mer »

19021374_10158886509135014_122540118_n

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 4. oktober 2017 | Ingen kommentarer

Det er mye snakk om rotasjonsøvelser og antirotasjonsøvelser for trening av kjernemuskulatur. Argumentene for slik type trening er at det er en effektiv måte å aktivere mye av kjernemuskulaturen i en og samme øvelse, ved å opprettholde ryggen i en relativt nøytral posisjon gjennom øvelsene så er de relativt skånsomme mot ryggens mellomvirvelskiver og det... Les mer »

IMG_7262

Skrevet av Marie Nørstebø | 29. september 2017 | Ingen kommentarer

Trening og fysisk aktivitet er noe absolutt alle mennesker som lever på denne kloden har godt av. Kroppene våre er designet for å være i aktivitet, og samfunnet vi lever i beveger seg i en retning hvor man er mer og mer stillesittende. Det er derfor viktigere enn noen gang å ta ansvar for vår... Les mer »

Om bloggen

RAW Trening tilbyr tjenester innen fysisk og mental trening, og du finner oss i flotte lokaler på Lysaker Brygge. Vi når målet sammen!

Tilfeldige artikler

Lik oss på Facebook!

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.