KOSTHOLD

Kosthold

Små kostholdsendringer over tid gir RAW forandring i lengden. Vi i RAW mener at et sunt kosthold skal gi deg den energien du trenger i hverdagen til å nå dine mål og til å prestere best mulig på de ulike arenaene som er viktig for deg.

Vi er opptatt av din helse og at ditt kosthold bidrar til å redusere risikoen for livsstilssykdommer.

Kostholds veiledningen hos oss RAW skal gi deg verktøy som gjør at du kan ha et sunt kosthold og ta de riktige kostholdsvalgene i tiden fremover!

Enten du ønsker å lære mer om hvordan du kan forbedre dine kostholdsvaner, gå ned i vekt, eller spise for å optimalisere prestasjoner - vi skreddersyr alle prosessene.

Hvem er vi?

img_8414

Synne og Elisabeth har lang erfaring med kostholdsveiledning og har høy kompetanse på området.

De har også erfart hva det innebærer å endre kostholdsvaner og hvilke effekter det kan ha.

Deres mål er at du når ditt mål og at du opplever de som din største støttespiller i prosessen med å endre kostholdsvaner, og tilføre mer kunnskap om hva som er nyttig for deg!

Hvordan jobber vi?

«Det tar minimum 21 dager å endre en vane».

Hos oss kan du velge mellom to skreddersydde kostholdsprogrammer. Vi anbefaler en oppfølging på minimum 4 uker fordi det tar minimum 21 dager og endre en vane. Vi går gjennom dine mål og ut i fra målene dine setter vi opp ett skreddersydd kostholdsprogram til deg som går over 4 eller 8 uker. Du får god oppfølging fra din kostholdsveileder og har hele tiden mulighet til å stille spørsmål dersom det er noe du lurer på.

Sunnere liv med Råere valg på 4 uker (3900,-)

Her får du oppfølging!

I dette kostholdsprogrammet får du 3 konsultasjoner med din kostholdsveileder, samt tett oppfølging på mail. Du vil sitte igjen med økt kunnskap om egne matvaner, matvalg og utfordringer. Innledningssamtalen består hovedsakelig av å konkretisere ditt mål og bli kjent med din kostholdshistorikk. Å konkretisere ditt mål er viktig for å øke din motivasjon til endring.

Veiledning kan enten ta sted i våre lokaler, eller på tlf, mail eller Skype. Dette avklarer vi ved første samtale.

Sunnere liv med Råere valg på 8 uker (8500,-)

  • Mer oppfølging
  • Flere oppskrifter
  • Motivator og mental trening

I vårt 8 ukers program får du mer, tettere og lengre oppfølging enn i 4 ukers programmet. Det blir enklere for deg å ta de sunnere valgene over tid og flere gode vaner oppstår. Du får i tillegg en samtale med en mental trener som vil trene deg i mentale teknikker for å endre adferd. Du får totalt 5 konsultasjoner, hvor 3 av de er på 50 min og 2 av konsultasjonene på 25 min. Du får i tillegg mer oppfølging over mail.

Selv om vi i RAW anbefaler en kostholdsoppfølging over lengre tid, er det også mulig å få kostholdsrådgivning av oss. Kostholdsrådgivningen vår består av en konsultasjon hvor vi blant annet kartlegger dine mål, ditt utgangspunkt og dine utfordringer. Etter konsultasjonen mottar du en mail fra din kostholdsveileder som inneholder anbefalinger på endringer, videre oppfølging og konkrete råd.

Vi tilbyr også følgende:

  • 2 timer konsultasjon       – 1990 kr
  • 50 minutter oppfølgning – 1200 kr
  • 25 minutter oppfølgning   – 650 kr

Ønsker du å høre mer om hvordan en kostholdsveiledning foregår, eller vil starte nå?

Ta kontakt med Synne eller Elisabeth på følgende e-post adresser:

IMG_8381

Synne@rawtrening.no

img_8347

Elisabeth@rawtrening.no

 

 

 

 

 

 

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.