MENTAL TRENING

Idrett

RAW Trening jobber med idrettsutøvere på nasjonalt og internasjonalt elitenivå og er et av de ledende selskapene i Norge innenfor mental trening. Vi vil hjelpe deg med å identifisere og nå ditt potensial, vokse og utvikle deg som utøver, og gjøre det mulig å forbedre prestasjoner gjennom mental trening, uansett hva din alder, ambisjoner eller idrettsarena er.

Vi tilbyr

Skreddersydde en til en samtaler
Vi leverer enkelttimer og prosesser til utøvere som ønsker å lære mer om mental trening og få ut sitt potensial på idrettsarenaen!

Workshops for lag, team og støtteapparat
Vi leverer workshops til lag og team som har lyst til å lære seg metodikken som verdens beste utøvere bruker for å nå sine mål! Vi har lang erfaring med landslag og team – vil du lære best practice?

 

THE MENTAL CHALLENGE
En fysisk og psykisk test der du eller ditt team får testet mentale grenser! Her handler det om å «Push your limits»!

Referanser 

«Det å jobbe med Cecilie i RAW har hjulpet meg ved å utforske nye sider ved mitt mentale arbeid. Jeg tok kontakt med hun da jeg følte at jeg hadde mer potensial ved dette. Hun utfordrer meg, vi har mange diskusjoner rundt situasjoner jeg må håndtere som oppstår både på og utenfor fotballbanen, og i tillegg har jeg tatt visualisering et steg videre. Å ha Cecilie på laget har utrolig mye å si for mitt arbeid på veien for å nå det høyeste nivået.»

– Ada Hegerberg
Hegerberg har vunnet norsk cup-gull, sølv i Toppserien, gull i UEFA Champions League, sølv i tysk serie, sølv i tysk cup, og sølv fra EM med det norske kvinnelandslaget. Hun har vunnet Gullballen (Kniksenprisen) (2015 og 2016), ble av UEFA kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/16 og er tildelt Aftenpostens gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett og BBCs pris for årets kvinnelige fotballspiller for 2017

 

«For meg har det hvert alfa omega å kunne ha alle i mitt team på samme sted. Fantastisk samarbeid og utsøkt kunnskap er det etter min mening det som tar RAW fra et godt tilbud til perfekt på alle måter. Hos RAW har jeg funnet noe jeg har lett lenge etter, et sted som samler de ytterst beste på de viktigste områdene, nemlig mental trening, fysisk trening og fysioterapi. Dette fører til at kroppen og hode til en hver tid er ivaretatt og fungerer optimalt og over tid. Prestasjonene mine på og utenfor golfen er uten tvil et resultat av det samarbeidet jeg har med RAW og hva de til en hver tid leverer.»

– Caroline Martens
Landslagsspiller Golf/Team Norway

 

Samarbeidet mitt med Cecilie Ystenes og RAW er tenkt over lang tid, jeg liker måten hun jobber på, og samspillet fungerer veldig bra. Samarbeidet har vært veldig givende så langt, og hun er viktig for oss. Vi er heldige som har henne som mental trener og dette skal vi utvikle videre.»

– Martin Andresen
Tidligere Landslagskaptein, vinner av Norsk cupgull, seriemester, trener og vinner av Kniksen prisen for å nevne noe.

Les flere referanser her!

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.