TESTING

Vi anbefaler jevnlige testinger som en del av ditt treningsprogram for å sjekke at du er på rett vei mot dine mål!

Testing er en viktig del av treningsopplegget til de fleste som ønsker å få mest mulig ut av treningen sin. I RAW leverer vi derfor testing både til idrettsutøvere og mosjonister som ønsker å kartlegge sin fysiske kapasitet og utgangspunkt.

I RAW kan du få testet følgende:

  • Styrke
  • Spenst
  • Utholdenhet
  • Beveglighet

1080

Begrensninger i mobilitet/bevegelsesmønster kan være direkte eller indirekte årsak til både smerte, vondter og/eller mangel på prestasjon.
I RAW bruker vi det vi kaller for en 1080MAP – som er en enkel, funksjonell mobilitets screen for å avdekke svakheter i ditt bevegelsesmønster. Våre trenere er trent på å analysere svarene ut fra resultatene og hvordan du kan trene for å omgjøre svakhetene til styrker!

Din mobilitet og stabilitet danner grunnlaget for enhver menneskelig bevegelse og fysisk ytelse. Målet med testingen er å bestemme den stabile “mobilitetssfæren” og venstre og høyre sides bevegelser evalueres for både størrelse og symmetri.

For å måle tredimensjonale bevegelsesmønstre er 1080 MAP et brukervennlig verktøy. Den består av et sirkulært testområde dividert med vektorer. Målinger i sentimeter og grader gir innspill til 1080 MAP-databasen som igjen gir et visuelt bilde av hvordan bevegelsene totalt sett ser ut.

1080 MAP skiller seg ut som den eneste vitenskapelig godkjente metoden som kan gjentas for mobilitets- og stabilitetsvurdering.

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.