10 kjappe med Ada Hegerberg

Skrevet av RAW Trening | 4. september 2018 | Ingen kommentarer

Lyon-stjernen Ada Hegerberg er en av tre spillere som er nominert av FIFA til årets spiller i verden! Og så er hun første kvinne ut i vår nye serie "10 kjappe med...". Les hva som er Adas viktigste mentale forberedelse før en kamp. Og hva som motiverer henne til å bli best i verden.

Mennesker som gutser og lever ut drømmen sin inspirerer meg!

1. Hva er den viktigste grunnen til at du har nådd der du er i dag karrieremessig?

— En god blanding av store drømmer og konsekvensen av store drømmer; hardt arbeid, med en god dose humor oppi det hele. Jeg har hatt en tett gruppe med mennesker jeg stoler på og som alltid har backa meg. Og så har jeg måttet ha bein i nesa.

2. Hvem er din største inspirasjonskilde?

— Familien min. Og Thomas, kjæresten min. Blir daglig inspirert av mennesker som gutser for å leve ut drømmen sin.

3. Hvilket råd vil du gi andre som vil bli best?

— Våg å stå opp for deg selv og det du står for. Valgene må ikke gå på bekostning av dette, til tross for at det noen ganger er fristende å ta noen snarveier.

4. Hvordan holder du selv motivasjonen oppe?

– Jeg setter meg mål; kortsiktige og langsiktige, hårete mål som gir meg den pushen jeg trenger for å utvikle meg.

5. Beste kom i gang-tips for sesongen? (jobb, trening, helse, livsstil, etc…)

— Sette deg en plan. Det er enklere å justere underveis og analysere seg selv når planen er tydelig. Når det gjelder helse og livsstil: Omgi deg med mennesker som gir energi, fokuser på områder du brenner for og som inspirerer deg.

6. Største karrieremessige opptur? 

— Alle Champions League-titler og å bli kåret til Europas Beste Spiller 2016.

7. Beste boken du har lest siste året?

-«When Rabbit Howls» av Truddi Chase.

8. Hvilken app klarer du deg ikke uten?

– WhatsApp.

9. Hva er den viktigste mentale forberedelsen du gjør foran enprestasjon/konkurranse?

– Visualisering.

10. Hva skjønner du nå som du ikke skjønte for 10 år siden?

— At for å kunne nå dit man vil, er man nødt til å ta knallharde valg som kan være ekle, men som er nødvendige for å forbli tro mot seg selv og egne verdier.

There’s no shortcut to the top. ?