Å spise sunt trenger absolutt ikke være vondt

Skrevet av RAW Trening | 8. april 2016 | Ingen kommentarer

Snart er helgen her, og du lurer kanskje på hva du kan lage til middag? Mia i RAW løser problemet ditt i dette innlegget + vi gir deg tipset til hvordan du kan lade batteriene best mulig i løpet av de neste dagene.

Kostholdsveileder og personlig trener i RAW, Mia Eckhoff er et godt eksempel på en jente som elsker å lage mat. God mat!  Og det beste med det er at hennes oppskrifter er lette å lage, samt det er næringsrike og gode ingredienser!

Mia og kostholdsveilederne i RAW sitter på flere gode oppskrifter + gode råd om hvordan man kan leve bedre med et godt kosthold! Så ta kontakt med de om du vil lære mer 🙂

Her er helgens beste middag!

Sashimisalat med grapefruktponzu

Du trenger (1 porsjon)

ca 150-200 gram salmalaks

1/2 squash

1/2 grapefrukt

1 neve crispsalat

1 ss granateple

Grapefrukt pozu:

2 ss soya/tamari

1/2 grapefrukt (saften)

1 ss finrevet ingefær

1 ts honning

Slik gjør du: Kutt opp laksen i tynne sashimibiter. Bruk en ostehøvel til å skjære fine skiver av squashen og kutt grapefrukten i små terninger. Legg salat i bunnen av tallerkenen og dander de andre ingrediensene etter ønske. Topp med pozusaus og granateple.

Oppskrift: Mia Eckhoff

Raw_Trening_Mia_Blegeberg_Eckhoff_01

Da er det bare å nyte helgen med alt det gode du ønsker å fylle den med!

Hvis vi skal gi deg et godt tips til hvordan du kan lade batteriene maks så ta en liten enkel yoga økt – det trenger ikke være den mest avanserte formen, men å senke tempoet, puste godt med magen og jobbe litt dynamisk med kroppen vil gjøre underverker for kropp og sjel 🙂

Anne Marthe i RAW sverger til god dynamisk tøying Foto: Lars Erik Bakken
Anne Marthe i RAW sverger til god dynamisk tøying
Foto: Lars Erik Bakken