U-TURN, din vei til bedre helse og økt livskvalitet!

, , , ,

I disse dager lanserer vi prosjektet U-TURN.  Et smågruppetreningsprodukt vi er mektig stolte over. Det er en pakke for deg som ønsker bedre helse og livskvalitet, men som av ulike grunner trenger litt starthjelp. Det kan være at du ikke har trent så mye før, at du mangler å oppleve mestringsfølelse med trening, at du tidligere har prøvd deg på en livsstilsendring og/eller at du har en skade som begrenser deg.

U-TURN har vokst seg frem som resultat av litt god gammaldags motgang, og det er på mange måter passende da det å komme i form ofte oppleves som nettopp det, en lang og seig motbakke!

For hvor starter man egentlig når man har et kne som gjør vondt, en følelse av å veie 15kilo for mye eller mangel på kunnskap om hva som er mest effekt trening?

 

 

Dette er tanker og reelle problemstillinger vi forholder oss til på RAW hver dag, og utfordringer vi elsker å finne svar på? Målet for oss er å gi flest mulig opplevelsen av mestringsfølelse og glede gjennom trening. Vi ønsker å være pådrivere for at du skal ta gode og helsefremmede valg, hver dag! Hverdagsvalg som gir belønning i form av godfølelse her og nå, og ikke minst valg som vil gi helsegevinst på sikt. Det er nemlig likt for oss alle, vi må kjempe en kamp for å overvinne dørstokkmila helt inntil vi får etablert vaner som gjør at dette går på automatikk. Når kroppen over tid får kjenne på de gode effektene av trening, vil vissheten om godfølelsen og belønning i langt større grad være pådrivere for å få oss ut.

Prosjektet er et tverrfaglig produkt med det beste fra alle RAW sine avdelinger, klinikk, personlig trening og mental trening. Noe av de som har vært viktig for oss i arbeidet med U-TURN er fokuset på fellesskap, kulturbygging og tilhørighet. Forskning viser gang på gang at den parameteren som i størst grad forlenger livet er våre sosiale relasjoner, visste du det?

Sammen vil vi derfor øke avstanden til livsstilsykdommer som hjerte og karlidelser, diabetes type to, depresjon og visse krefttyper, og gradvis ta felles skritt mot bedre helse og økt livskvalitet. Er du med oss, eller kjenner du noen du tror vil ha gavn at en U-TURN?

Sikre deg en plass på et av vårens to kurs med oppstart i april ved å melde deg/eller noen du kjenner på U-TURN. Påmelding sendes til pamelding@rawtrening.no

Dette får du:

– 1 time trening per uke i 10 uker

 

– Én kartleggingstime hos kiropraktor

– To tester av biologisk alder og fysisk form

– 25min massasje for restitusjon og velvære

– Ett foredrag om mental trening

I forkant av treningsperioden vil eventuelle plager/begrensninger

kartlegges. Treningene vil foregå i gruppe og ha fokus på økt kondisjon

og styrke. Måling av biologisk alder og fysisk form gjøres før og etter

treningsperioden.