10 gode anti stress strategier!

Implementer fysisk trening i din hverdag; fysisk trening, enten det er en lett gå tur, eller en hard bokse økt vil frigjøre endorfiner og styrke imunforsvaret ditt! Vårt tips; legg lista lavt i de mest hektiske periodene i livet ditt, men tenk at 10 til 20 min er en vitamin pille du vil ha godt av over tid.

Tren på indre dialog; Når vi er veldig stressa, har vi en tendens til å se på verden på en destruktiv måte. Tren på å se på verden mer konstruktivt slik at du problemløser mer effektivt, og tar av stress. Et tips er å spørre deg selv hvilket råd du ville gitt en venn eller kollega i samme situasjon! Vips, så har du kanskje tatt av 5-10% av brodden på følelsen du satt med i utgangspunktet.

 

PUST! Tren på å puste med magen! Du skal se at du allerede etter noen minutter vil føle deg bedre da kroppen og hjernen  trenger oksygen til å fungere optimalt og hjelpe deg til å oppleve kontroll over situasjonen.

Time management; planlegg tiden din godt. Mange har en tendens til å være over optimistisk på de 24 timene vi har til rådighet. Sett deg ned og skriv ned hvilke aktiviteter som du kan erstatte med hvile!

Hvil med kvalitet; identifiser hvor og med hvem du henter energi. Dropp energityvene dine.

Tren på takknemmelighet; Forskning viser at ved å praktisere takknemmelighet så vil vi dempe negativt stress og ha det bedre med oss selv. Start med å tenke på en ting ila dagen du syntes var det beste! Kanskje var det smilet du fikk fra en kollega eller barnet ditt? Eller opplevelsen av å se på sol oppgangen eller den digge kaffen i lunsjen. Det er de små øyeblikkene som er livet!

Følg verdiene dine! Når du følger verdiene dine blir du mer balansert. Det er de som skal hjelpe deg å velge her i livet.

Sett gjerne drømmemål, men bryt de ned til overkommelige oppgaver som er innenfor din kontroll!

Dyrk de gode relasjonene. Dropp de dårlige dersom du har prøvd over tid.

Dette punktet er ditt; Identifiser ditt beste anti stress tips og del med oss hvordan det fungerer!

For mer informasjon om mentaltrening og hvordan det fungerer i praksis:

Ta kontakt med oss på; Post@rawtrening.no for en uforpliktende prøvetime!