Når livskvaliteten er viktig!

, ,

I vår avdeling for Mental trening får vi daglig mange spørsmål om hva det egentlig er, hvorfor man bør bruke tid på det, og hva man kan forvente av en prosess!

Alle disse spørsmålene er veldig gode, og det finnes mange svar! For det første vil vi si at mental trening er menneskekunnskap for allle! Sannsynligvis bruker du mental trening bevisst og ubevisst hele tiden. For mentaltrening handler jo om å trene hodet! Så er spørsmålet om du kan lære deg å bruke det enda råere opp i mot målene og ønskene du har for livet ditt? På samme måte som mange ønsker å optimalisere sin fysiske form, forebygge skader og ha en god helse – og derfor investerer i en personlig trener som kan gjøre dette effektivt, kan vi som spesialister på anvendt psykologi bidra til å skape en enda bedre selvtillit, motivasjon, fokus, viljestyrke og evne til å mestre stress – for å nevne noe. Kanskje ønsker du også å lære deg mer om kommunikasjon, ledelse, tidsstyring, søvn og rutiner?

Mental trening er mao ikke kun for «de med problemer», men for alle som ønsker å utvikle seg, og ha det livet de ønsker å ha, men ikke bestandig vet hvordan.

Hos oss skreddersyr vi hver eneste prosess til deg, og vi er opptatt av å gi deg konkrete anvendbare verktøy du vil kunne bruke på alle livets arenaer, enten det er på jobb, som mamma, pappa eller venn!

At verktøyene er forskningsbasert gir en trygghet i våre prosesser, og du skal vite at vi har lang erfaring med å vite hvordan vi kan anvende de best mulig. Vi setter treningen i system og trener deg jevnlig i en til en samtaler! Resultatet er at du mer effektivt kommer frem til de resultatene du har bestilt i starten av en prosess!

Det mange av våre kunder bestiller idag er følgende:

  1. Selvledelse
  2. Kommunikasjon og ledertrening
  3. Mestre stress bedre
  4. En til å rydde tanker/følelser med
  5. Debriefing
  6. Lære konkrete verktøy for å få ut mer av sitt potensial
  7. Verktøy for å nå sine mål effektivt

Er du derfor mer nysgjerrig på mental trening etter å ha lest dette innlegget?

Vi tilbyr bestandig en gratis prøvetime der vi blir kjent, du får mer informasjon om hvordan vi jobber, og i etterkant kan vi sende deg forslag på antall timer, og ikke minst vurdere om mentaltrening er den tilnærmingen som vil tjene deg best! Vi setter ikke igang med mindre vi er sikker på at det vil ha en verdifull endring i ditt liv!

Vi leverer mentaltrening i flere former:

Kurs

Foredrag

en til en samtaler

Workshops

Vi håper å høre fra deg!

Mail: Post@rawtrening.no

Hilsen fra

Cecilie, Mari, Line, Ann-Helen og Trude!