Treningsreise «essentials» og 5 steg til bedre selvtillit

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 19. april 2016 | Ingen kommentarer

Med 200 reisedøgn i fjor har jeg fått meg noen reise favoritter! Her er de + 5 steg til hvordan du kan bygge opp selvtilliten din!

Heisann!

Idag setter jeg meg på flyet til USA, nærmere bestemt Augusta, Georgia. Jeg har vært der en gang tidligere, og det var ifjor på eksakt samme tid. Jeg skal følge en av verdens beste junior golfere Kristoffer Reitan, som jeg har jobbet i flere år med nå. I tillegg til å være en veldig flink golfer så er han også en kjempe alright person, så gleder meg til å dra på jobb med han 🙂 Det er også meldt 30 grader og sol så dette kan bli riktig så bra!

Å reise til nye steder og kulturer er noe av det jeg liker mest med jobben min. Til og med flyturene liker jeg!  Å slappe av med en god bok (som jeg aldri prioriterer ellers) og x antall kaffe kopper er digg. Og nå som vi mental teamet i RAW har startet bokklubb må jeg henge i!

Denne gangen har jeg også skaffet meg noen utrolig bra reisebagger! Tro meg, jeg hadde ca 200 reisedøgn ifjor og da blir slike ting veeeldig viktig 🙂 Nederst i blogginnlegget kan du idag som sagt  lese om hvordan du kan trene opp muskelen selvtillit, men tenkte også å tipse deg om de beste reise «essentials» man bør ha med seg på en lang tur, spesielt dersom turen innebærer en del trening og aktivitet.

Bagene jeg bruker kommer fra Douchebag og er veldig praktiske, samtidig som de er veldig fine 🙂

Jeg har skaffet meg hele serien, og bruker sekkene hver dag til og fra trening, samt møter ettersom hvor mye jeg må ha med meg.

Foto: Alexander Ryen
Foto: Alexander Ryen

 

I tillegg reiser jeg alltid i de mest behagelige klærne fra Run & Relax som vi selger på RAW. Klærne puster godt og man merker nesten ikke at man har de på 🙂 Perfekt på en klam flyreise, og på idrettsarenaer der jeg er i aktivitet fra 06.00 om morgenen til sent på kveld.

13010863_1094090587315598_2501920505723040322_n
De beste klærne å ha på seg når man skal fly et helt døgn!

I tillegg har jeg alltid med meg produkter som tar 1. liten plass. 2. lukter friskt og naturlig 3.Gir meg nødvendig næring.

Gourmet Te posen som vi nå også selger på RAW, har jeg bestandig med meg. Jeg elsker te, og disse smaker utrolig godt samtidig som det er koselig å ha med på hotell rommet, her tilsetter man kun varmt vann så har man en egen «tekanne».

Foto: Growers cup
Foto: Growers cup

Body shop produktene er de beste på treningsreise (spesielt når man skal gå ute hele dagen), de lukter så godt og naturlig. Nå har jeg tatt med meg kokos serien, i tillegg til Banan shampo 🙂 spent på den. (ps. hos RAW får du fri bruk av disse produktene etter trening)

Foto: Body shop
Foto: Body shop

 

Spirulina med mint og sjokolade er digg å tilsette i min daglige smoothie og sørger for at jeg aldri er syk. Kanonbra for imunforsvaret. Har du testet det? Del gjerne noen gode oppskrifter med oss!

 

Foto: Spirulina
Foto: Supernature

Men mens jeg sitter på flyet, så tenkte jeg å gi dere en liten «Piff». Temaet er SELVTILLIT! Troen på seg sjæl! Viktig! Selvtillit er noe jeg mener dagens unge og voksne må ha et bevisst forhold til. Spesielt med tanke på sosiale medier og dets påvirkning. Det er lett å oppleve at man kan finne seg i en situasjon der man plutselig sammenligner seg med alle andre og hverken føler seg bra nok eller er flink nok.

Tidligere denne uken intervjuet TARA meg om dette, og vi fant frem til 5 punkter som kanskje kan inspirere deg til å ta tak i selvtilliten din? Om ikke du opplever at du har dårlig selvtillit, så er det alltid fint å være i forkant + selvtillit er et bra forsvar mot stress triggere.

Resultatet? Du vil stå tryggere i deg selv, og få flere gode opplevelser, selv utenfor komfortsonen din :=)

Artikkelen kan du lese her!

HA EN STRÅLENDE TIRSDAG 🙂 – og ps. følg meg på Instagram @cecilieystenes_mentaltrener

 

CECILIE

Foto: Privat, @getty & @fotobakken, @runandrelax, @supernature, @bodyshop