Å dele kunnskap!

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 9. november 2017 | Ingen kommentarer

Er noe av det morsomste jeg vet! Både fordi det er givende å jobbe med psykologi, men også fordi jeg hver dag ser hvilken endring det kan utgjøre i menneskers liv!

I år har jeg holdt noen færre foredrag enn hva jeg vanligvis gjør – rett og slett fordi det var veldig mye av det i 2016 og jeg ønsket å bruke mer tid med kunder og klienter. MEN; noen foredrag må jeg bare holde! Og neste uke er det dags for å holde to stk!

Det ene er for Asker Skiklubb! Der skal jeg møte unge talenter som ønsker å lære mer om hvordan de kan prestere bedre ved hjelp av idrettspsykologiske verktøy!

Det andre foredraget jeg skal holde er på Norges Idrettshøgskole sin Convention søndag 19/11 kl 09.30!! Foredraget heter Mental styrketrening, og jeg vil ta for meg hva det handler om, og hvordan du som enten trener en del, eller faktisk jobber som trener kan implementere det i rollen din på en god måte!

Dette foredraget kan alle melde seg på, og salen tar 300 stk – så det er mange plasser, selv om det er godt fyllt opp allerede 🙂

Mer info finner du på NIH sine sider her!

I tillegg til meg skal PT i RAW Rune Talset ha workshop i Håndstående, og vår yogalærer Kjersti Borgen skal sammen med partner og pt Ronny Døhli ha workshop om Yoga for runners!! GØY!

Hvorfor ikke bli med!? 🙂 NIH convetion er alltid en fest og passer for alle som er glad i trening!

Håper vi ses!

Cecilie