Back in business

Skrevet av RAW Trening | 8. februar 2018 | Ingen kommentarer

Etter 10 lange måneder er jeg nå ENDELIG tilbake på golfbanen, og ikke bare det, jeg er også tilbake på touren. Sesongen 2018 er nå i gang, og som vanlig begynner vi  i Australia. Denne uken skal jeg spille min andre turnering her nede, og forrige uke gikk den første av stabelen,  og jeg konkurrerte dermed for første gang siden April i fjor da jeg ble syk.

Jeg ankom Australia for to uker siden, og brukte den første uken på å bli kvitt jetlag og å venne meg til varmen her nede hvor det er full sommer. Jeg var da rett utenfor Melbourne, i Mount Eliza, som ligger på Mornington halvøya. Et utrolig vakkert sted som jeg kan anbefale hvis du noen gang skulle være i nabolaget.

 

Videre dro jeg til 13th Beach, et sted som ligger i Barwon, like ved Geelong, også et stykke utenfor Melbourne, men da på den andre siden av bukten. Det var her vi begynte sesongen  med turneringen Oates Vic open – og den ble en suksess for min del!

 

Jeg hadde overhodet ingen forhåpninger om å vinne denne turneringen, og det gjorde jeg heller ikke. Men det å fullføre den i seg selv føltes på mange måter ut som en seier etter det lange sykdomsavbrekket. Mitt mål disse 6 ukene er å spille 4 turneringer, komme meg tilbake i form og analysere spillet slik at jeg kan begynne å trene konstruktivt; men mest av alt skal jeg bruke ukene her nede til å lytte og kjenne på hvordan kroppen og hodet fungerer. Jeg skal ta en dag av gangen, og helsen går alltid først!

Den første runden forrige uke spilte jeg ikke veldig bra, MEN kroppen føltes fin, og det i seg selv var en veldig hyggelig overraskelse. Runde to gikk mye bedre, og om ikke det var nok at kroppen føltes sterk, så var spillet også veldig sterkt. Jeg spilte så bra at jeg klarte cutten selv etter den dårlige første runden. Runde tre gikk ok, men jeg var sliten i kroppen; men alt i alt var jeg stolt over å komme meg igjennom på den måten jeg gjorde i første turnering på 10 måneder etter all sykdommen = Suksess. Resultatet ble 61 plass!

Etter turneringen kjørte jeg videre til Canberra hvor neste turnering skal være. På veien stoppet jeg i en liten by som heter Bright, nok en perle av et sted som også kan anbefales på det sterkeste. Her gikk jeg litt i fjellene og badet i bekker med smeltevann fra fjelltoppene, før turen gikk videre dagen etter.

Nå er jeg her i Canberra, klar til å spille neste turnering. Denne turneringen heter ActewAGL Canberra Classic og spilles 9-11 feb. Banen er helt annerledes enn forrige uke, forrige uke var banen hardt preget av sterk vind fra havet, smale faiwayer og hardt gress mens denne uken er vi langt unna havet og spiller en så kaldt skogsbane, den er i utmerket stand. Det er meldt veldig varmt denne uken, ca 35 grader, så masse væske og skygge er nøkkelen.

Etter denne turneringen har jeg en uke fri før det braker løs igjen. Da skal jeg skal da lade batteriene, slappe av og trene slik at jeg er klar for de siste to turneringene her nede, før jeg vender kursen hjem igjen. De siste to tur

neringene arrangeres lenger nord, ca 4 timer nord for Sydney, i en by som heter Cuffs harbour. Jeg har ikke vært der tidligere,  men ut i fra bildene ser dette ut som paradis på jord. Turneringene heter Australian Ladies Classic Bonville (22-25 feb) og Womens NSW Open (2-4 mars).

Du kan følge live score fra alle turneringene jeg spiller på www.ladieseuropeantour.com og  følg meg også sosiale medier for oppdateringer og bilder av turen.

Ønsk meg lykke til folkens, jeg har en spennende tid i vente og dere er med på veien!

Caroline Martens

Instagram: @carolinemartens
facebook: Caroline Martens Pro golf
www.carolinemartens.com