Slik finner du bedre balanse!

Skrevet av Ronny Døhli | 24. april 2016 | Ingen kommentarer

Vær ærlig med deg selv!
Hvis du har brukt de siste 10 årene på å "forfalle" så kan du ikke forvente å være i ditt livs form i løpet av 2 måneder - MEN du kan oppnå store ting på 2 måneder!

Da er det igjen søndag og snart klar for uka!
Etter en veldig fin forrige uke med inspirerende kunder og verdens beste kollegaer er det alltid hyggelig med litt ekstra tid til familien i helgen. For meg handler alt om balanse – både med trening, kosthold, jobb og sosialt. Når det kommer til trening og kosthold mener jeg det er helt essensielt for å holde ting gående over tid, samtidig som man har det gøy på veien.
Vi på RAW Trening er opptatt av å spise sunt og variert som gir oss energi til å trene, gjøre en god jobb og ikke til minst familie og på andre sosiale arenaer. Men vi er også gode til å unne oss ting, som når det blir stor stemning på kjøkkenet når en av mine kunder kommer innom med nybakt kringle!
Vær ærlig med deg selv!
Hvis du har brukt de siste 10 årene på å «forfalle» så kan du ikke forvente å være i ditt livs form i løpet av 2 måneder – MEN du kan oppnå store ting på 2 måneder!
Mitt tips er: Dropp kurer og dietter – gjør heller en skikkelig innsats på å bli god til å gjøre de rette valgene i hverdagen. DET er noe du kan leve med over tid i motsetningen til diverse kurer som du lurer deg selv til å tro at fungerer over tid når du allerede har prøvd flere….
Det er mye sosialt og hygge knyttet til mat og hvis du aldri kan spise det du blir servert eller alltid må spise noe annet enn det resten av familien din spiser, er det i mine øyne ikke bra. Nyt noen av livets store gleder med god samvittighet, samtidig som du er flink til å kunne stoppe og komme tilbake til hverdagen igjen. Klarer du den balansen og kombinert med å trene og være aktiv i hverdagen vil du nå dit du vil og ikke minst klare å holde det som din livsstil livet igjennom!
Jeg håper du har inklduert god mat sammen med familie og venner i helgen –  as we speak så lager jeg min spesialitet sjokoladefondant til dessert! Det blir stas og så gleder jeg meg til gode rutiner og hverdagen igjen når den kommer:):)
sjokoladefondant_BIG
God søndag!