Bli bedre kjent med; Cecilie

Skrevet av RAW Trening | 12. mai 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi så mange spennende og flinke folk!
Disse menneskene lever av å hjelpe andre å få det litt bedre i sin hverdag!
Denne gangen er det eier og mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre!

Kan du si litt om din bakgrunn og hva du gjorde før du begynte i RAW?

Født i Nord Norge, oppvokst på småbruk i Kongsvinger, studert psykologi og ledelse i 7 år. Har jobbet siden jeg var 14 år. Startet i treningsbransjen når jeg var 20 år, og jobbet mye med trening ved siden av studiene! Deretter jobbet jeg ca et år som rekrutterer før jeg startet for meg selv og deretter selskapet RAW! En reise som har vært helt fantastisk!

Hvorfor blé du interessert i mentaltrening?

Jeg er vokst opp med en far (som var keeper og leder) som tidlig snakket mye om betydningen av det mentale. Dette inspirerte meg nok veldig for jeg snakket tidlig om å studere psykologi!

Hvilke ambisjoner har du for RAW?

Mange 😉 En av de er å få ut det potensialet som ligger i de som jobber for oss nå! Summen av de vil bestå av hvertfall skandinavias beste kompetansesenter – med særskilt evne til å bruke sette teori i praksis! En av våre styrker er å praktisere, praktisere, praktisere! Vi jobber med så mange ulike problemstillinger og caser hver dag, og det tverrfaglige samarbeidet er unikt!

Du finner Cecilie også på Instagram; @cecilieystenes_mentaltrener

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Den er forskjellig fra dag til dag! Idag for eksempel startet jeg dagen med et møte med Partner i RAW; Ronny Døhli, Sammen leter vi nå etter en ny personlig trener for teamet vårt. Et viktig valg. Deretter hadde jeg 3 klienter på rappen, før jeg stilte opp på et intervju for en VG sak som kommer om noen uker. Deretter var det å svare på en haug med mailer og forberede 2 foredrag til senere i uka. Andre dager er jeg i utlandet eller er ute hos bedrifter 🙂

Visualisering med Team Norway Golf
Foto: Benjamin A. Ward / Norsk Golf
Workshop med Nationalteateret

Hva gir deg mening og motivasjon i hverdagen/i jobben din?

Det er enkelt å svare på; det at jeg får tilliten og anledning til å hjelpe andre mennesker hver eneste dag! Vanvittig meningsfullt!

Har du en kunde historie du kan dele som du tror vil inspirere andre?

Det er noen historier som fester seg mer enn andre. En av de er en klient som ifjor dessverre ble kreft syk. Etter en heavy cellegift kur og døden nær, kom hun innom RAW for å gi meg verdens beste klem etter at hun ble erklært 100% frisk! Utgangspunktet for prosessen var å gjøre henne enda mer robust som leder, men vi endte opp med å etablere verktøy for hennes livs kamp!

En sterk kvinne jeg vil huske så lenge jeg lever!

Hva ser du mest frem til i framtiden?

Ser fram til hver eneste dag på jobb!

Hvordan ser dagen din ut utenfor RAW?

Utenfor RAW henger jeg mye med mannen min,familie, venner, hunden min og hesten min! Jeg elsker spesielt å være med dyr og å hente inn ny energi – de gir meg enormt mye! Jeg elsker også å bruke mye tid på trening – og å nyte livet og god mat! Jeg er en livsnyter, uten tvil 🙂

Hva er det med kulturen i RAW du liker aller mest?

Å det er mye! jeg føler meg enormt privligert som er eier i RAW! Hver dag jobber vi for å skape en kultur der vi støtter hverandre, utfordrer hverandre og sprer god energi! En forutsetning for å også hjelpe andre mennesker 🙂

 

Har du lyst til å komme i kontakt med Cecilie? Send henne en e-post; Cecilie@rawtrening.no