Bli bedre kjent med; Kristine

Skrevet av RAW Trening | 15. april 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi så mange spennende og flinke folk! Disse menneskene lever av å hjelpe andre å få det litt bedre i sin hverdag! Først ut i denne "bli kjent" serien er vår kiropraktor og yoga instruktør Kristine Skogseid!

Kan du si litt om din bakgrunn og hva du gjorde før du begynte i RAW?

Jeg har nettopp flyttet tilbake til Norge etter 12 virkelig gode og innholdsrike år i utlandet. 10 år i Danmark hvor jeg studerte og jobbet som kiropraktor, og to år i USA hvor jeg selv skulle sette rammene for hva hver dag skulle inneholde. For meg ble det det et rikt naturliv, mye fysisk aktivitet og en utrolig matreise.

 

Hvorfor blé du interessert i trening/helse/kiropraktikk?

Jeg har alltid vært interessert i fysisk og mental helse. Dessuten er jeg over gjennomsnittet glad i folk og mellommenneskelige relasjoner – faget mitt kombinerer to verdener jeg elsker!

 

Du finner Kristine på Instagram også under profilen @kiropraktorkristine

 

Når hørte du først om RAW?

Jeg reflekterte først over RAW da jeg i mai 2017 leste et innlegg skrevet av osteopat og personlig trener Carl Christian Asheim om at RAW søkte en ny kollega. Jeg var omringet av palmer og kolibrier på det tidspunktet og hadde Stillehavet rett utenfor døren, men likevel var det noe ved RAW som fanget min interesse – det sier vel sitt?

 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

En arbeidsdag er sjelden lik, da pasientene henvender seg med alt fra fot til nakke-problemer. Selv om problemområde skulle være det samme, ligger min styrke i å finne de faktorene som har vært utløsende for den enkeltes problem, og å finne den beste måten å løse disse på.

 

Kristine er også en meget dyktig Yoga instruktør!

Hva gir deg mening og motivasjon i hverdagen/i jobben din?

Det kan være belastende, begrensende og slitsomt å ha smerter.

Jeg synes det er verdiskapende å være med på å fjerne den belastningen for folk. Motivasjonen min er at flere skal få oppleve hvor fantastisk det er å kunne stole på egen kropp fordi den er sterk og smidig.

 

Har du en kunde historie du kan dele som du tror vil inspirere andre?

Jeg har mange, og synes det er vanskelig å trekke frem en. Jeg blir selv inspirert av de pasientene som klarer å bruke behandlingsforløpet som momentum til å endre kurs. For meg er det en kontinuerlig påminnelse om hvor viktig det er å få folk til å se sammenhengen mellom egne plager og egne (u)vaner.

 

Hva ser du mest frem til i framtiden?

Jeg forsøker faktisk alt hva jeg kan å leve i nuet, sånn tror jeg også at jeg skaper den beste fremtiden. Men jeg er ikke i tvil om hva jeg ønsker å fylle fremtiden med utover jobb; lange festlige middager med familie og venner og store og små naturopplevelser.

 

Hvordan ser dagen din ut utenfor RAW?

Den starter alltid med en grønn frokost sammen med mannen min, det er en godt innarbeidet rutine som jeg setter enormt pris på. Trening er essensielt.

 

Hva er det med kulturen i RAW du liker aller mest?

At alle som jobber der hver især er utrolig flinke innenfor sitt fag, og at summen av den kompetansen skaper et unikt tilbud til kundene våre.

Har du lyst til å komme i kontakt med Kristine? Les mer her!

Neste uke kommer det en ny «bli kjent» profil 🙂

God søndag!