Bli Bedre kjent med; Line Bakkevig!

Skrevet av RAW Trening | 21. mai 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi så mange spennende og flinke folk! Disse menneskene lever av å hjelpe andre å få det litt bedre i sin hverdag! Denne gangen kan du bli bedre kjent med mentaltrener og lederutvikler Line Bakkevig!

Kan du si litt om din bakgrunn og hva du gjorde før du begynte i RAW?

Jeg har mange år bak meg som leder i privat næringsliv og har jobbet med forskning, utvikling og forretningsutvikling innenfor ulike industrier. En rød tråd gjennom alle disse årene har vært muligheten til å jobbe med utvikling av medarbeidere og ledertalenter til å ta ut sitt potensial innenfor sine områder og nå sine målsettinger.

 

Hvorfor blé du interessert i mentaltrening?

Nysgjerrigheten og interessen kom allerede som 15 åring da jeg var idrettsutøver på landslag og ble introdusert til idrettspsykologi og mental trening som viktig virkemiddel og verktøy til økte prestasjoner spesielt ifm konkurranser.

 

Når hørte du først om RAW ?

I 2012 gjennom en bekjent som hadde hatt kontakt med RAW profesjonelt.

 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Min arbeidsdag på RAW starter med forberedelser til kundemøter. Så har jeg gjerne 4-5 kundemøter med ulike kunder med ulike behov. Variasjonen er spennende, og det er alltid en god følelse og bidra til den enkeltes arbeid med å ta ut litt mer, nå nye mål og få gode opplevelser i sin hverdag. Dagen avsluttes med oppsummering til kundene med det vi har gjennomgått og arbeidsoppgaver de skal jobbe med frem til vi møtes neste gang.

 

Hva gir deg mening og motivasjon i hverdagen/i jobben din?

Det å bidra til at andre får de verktøyene de trenger for å gjøre de riktige og viktige tingene i sine liv som gir dem mestring, selvtillit, fokus og motivasjon til å nå sine mål. Å sørge for at reisen din blir en god prosess med gode opplevelser, og se at de lykkes betyr veldig mye og gjør dagene verdifulle for meg.

————–

Line i media:

Du finner et intervju med Line Bakkevig i Norges største Helse podcast; Ingefær! Episoden kan du høre her!

Mer Selvtillit? Les intervju med Line i denne artikkelen!

————-

Har du en kunde historie du kan dele som du tror vil inspirere andre?

Jeg velger å dele to sitater fra nylige tilbakemeldinger som illustrerer hvorfor jeg elsker jobben min:

«Jeg føler selv at jeg har hatt litt gjennombrudd disse to siste ukene. Arbeidet med målsettingen og den indre dialogen har gjort at jeg har troen på at dette skal jeg få til. Jeg ser at for meg, og for bedriften jeg leder, så er dette et viktig vendepunkt og riktig tid for å gjøre de endringene som må til for at vi skal lykkes. Det betyr mye å ha tro på både meg selv og prosessen, og prioritere de riktige oppgavene for å komme dit jeg og vi ønsker!!»

 

«Tusen takk for godt møte som alltid Line – smilte hele tirsdag etter møte vårt!

Jeg synes det er utrolig spennende å arbeide med deg, og jeg føler det vi arbeider med vil gi meg stor verdi både på kort og lang sikt. Det er godt å få noen praktiske verktøy som gjør at jeg både får tro på meg selv og riktig fokus til å gjøre de riktige tingene for å nå målene mine, og ikke minst en bedre hverdag.»

 

 

Hva ser du mest frem til i framtiden?

Jeg gleder meg til at RAW får om bord enda flere fantastiske folk som mine gode kolleger, at vi jobber godt sammen og at vi får lov til å jobbe med fremoverlente, spennende kunder.

 

Hvordan ser dagen din ut utenfor RAW?

Da er det høy aktivitet da også. Jeg jobber i flere styrer, så det er arbeid som tar tid. I tillegg har jeg 5 aktive barn som skal ha bistand med lekser og logistikk og ikke minst tilstedeværelse, så fritiden går først og fremst med til familien. Heldigvis treffer jeg mange hyggelig foreldre gjennom skole og fritidsaktiviteter, så da blir det både sosialt og morsomt. Så må jeg trene og være ute i aktivitet på ski og turer. Trene gjør jeg selvfølgelig på RAW, ut på tur med familie og venner.

 

Hva er det med kulturen i RAW du liker aller mest

RAW har en utviklingsorientert kultur der vi hele tiden jobber med å være i front på det som skjer forskningsmessig. Samtidig er vi kundeorientert og veldig bevisst på hvordan vi overfører forskningsbaserte resultater til praktisk betydning til glede for våre kunder. At jeg hver dag møter blide fjes med pågangsmot og stå-på-vilje er herlig.

Har du lyst til å komme i kontakt med Line?

send henne en e-post; Line@rawtrening