Bli bedre kjent med; Ronny Døhli!

Skrevet av RAW Trening | 28. april 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi så mange spennende og flinke folk!
Disse menneskene lever av å hjelpe andre å få det litt bedre i sin hverdag!
Idag er det Eier og personlig trener Ronny Døhli sin tur!

Kan du si litt om din bakgrunn og hva du gjorde før du begynte i RAW?

Spilte fotball i Elitserien for Vålerenga fra 1999-2004 (99 obligatoriske kamper), og innom Sandefjord og Strømsgodset. Fikk med meg et cupgull i 2002 der vi møtte Odd Grenland så det var nok et av høydepunktene.
Ellers studert bedriftsøkonom BI, Grunnfag medisin, NIH Fitness deltid med grunnfag, Treningsveileder og Personlig Trener, samt jobbet som treningsveileder og PT i Elixia kombinert som fotballspiller i Strømsgodset i tiden før jeg begynte i RAW eller Mykjemeir som det het på den tiden.

Hvorfor blé du interessert i trening/helse?

Mitt store mål og drøm var å bli fotball proff og leve av fotballen. Det klarte jeg, men samtidig hadde mange skader i disse årene, noe som gjorde at jeg måtte bruke mye tid på opptrening og styrketrening. Her fikk jeg mye erfaring på området og tok med meg interessen for å forebygge skader og trene riktig og optimalt.

Hva er dine ambisjoner for RAW?

Mine ambisjoner er er å utvikle RAW til å bli det foretrukne kompetansesenter, bestående av kompetente personer som brenner for faget og det å hjelpe andre mennesker til å nå sitt mål!

 

Følg Ronny på Instagram: @Ronnydohli_rawtrening

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Den er veldig variert med PT kunder, det administrative ansvaret som jeg deler med Cecilie som både ansatt, eier og styreleder. PT kundene varierer i nivå og har forskjellige mål, fra å bli best i idrett til å ha en kropp som fungerer i hverdagen og også for noen handler det om at de rett og slett skal levere bedre i sin jobb.

Hva gir deg mening og motivasjon i hverdagen/i jobben din?

Det å jobbe med mange flotte og inspirerende kunder, ha knallgode medarbeidere rundt meg hver dag og jobbe for å få ut potensialet til RAW.

Har du en kunde historie du kan dele som du tror vil inspirere andre?

Jeg kunne tatt frem flere inspirerende historier, men en historie der utgangspunktet var at kunden ikke likte å trene, hadde mye vondt i kroppen og hadde dårlig med energi i hverdagen. Det å klare å få kunden til å oppleve mestring og fremgang, samtidig som det gir glede og lyst til å fortsette med gode rutiner over tid er en balansegang. Denne kunden har frem til å dag hatt en utrolig fremgang både kondisjonsmessig og styrkemessig og har opplevd stor mestring. Samtidig har trening blitt en naturlig del av hverdagen.

Det har helt klart krevd mye innsats, men masse moro og glede på veien, en smertefri kropp og en opplevelse av mestring og måloppnåelse som overgår det meste. Kunden har rett og slett fått en helt ny hverdag!

Hva ser du mest frem til i framtiden?

For meg er hverdagene utrolig bra og jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb! Ellers ser jeg frem til mye faglig utvikling som kan gjøre meg og alle andre i temaet enda bedre.

Hvordan ser dagen din ut utenfor RAW?

Jeg er gift og har 2 barn, Frida og Jonas på henholdsvis 9 og 6 år. Dette er min store prioritet utenfor RAW, ellers er det å være aktiv med løping, styrketrening osv. min store hobby og lidenskap.

Hva er det med kulturen i RAW du liker aller mest?

Ydmykheten og sulten etter å utvikle seg – og ikke minst en enorm lidenskap for å hjelpe folk mot sine mål UANSETT utgangspunkt!

Fremover vil du lese mer om folka i RAW 🙂 – har du lyst til å komme i kontakt med Ronny? Send en e-post til Ronny@rawtrening.no