Bli bedre kjent med; Rune!

Skrevet av RAW Trening | 21. april 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi så mange spennende og flinke folk!
Disse menneskene lever av å hjelpe andre å få det litt bedre i sin hverdag!
I denne runde av "bli kjent" serien møter du vår erfarne og inspirerende personlige trener Rune Talset!

Hva gjorde jeg før RAW: Før RAW gjorde jeg litt forskjellig! Bla;

Studert markedsføring ett år i Bø, Telemark
Studerte idrett grunnfag i Bø
Jobbet ett år som daglig leder på bokhandel i Molde påfølgende år
Studerte trenerrollen i fotball på NIH fra 2009-2011
Implementerte NIH fitness og PT-studiet nest siste semester
Jobbet som fotballtrener for barn i halvannet år før jeg begynte å jobbe i Mykjemeir våren 2011

Hvorfor jeg ble interessert i trening/helse: Har i helt fra ung alder spilt fotball «hele livet», og i voksen alder fremdeles likt å utfolde meg og utfordre meg selv fysisk. Elsker en fysisk utfordring!

Når hørte jeg først om Mykjemeir (nå RAW trening):
Ronny Døhli var gjesteforeleser på NIH da jeg tok min PT-utdannelse, samt var innom på en fagdag på NIH noen måneder senere. Derifra var det kort vei til en søknad.

En typisk arb.dag:
Jeg er så heldig at mine arbeidsdager både er forutsigbare(flere faste kunder), men også veldig varierte og uforutsigbare, da jeg har med mennesker å gjøre. Jeg starter med første kunde kl 0700 3 dager i uken, og jobber kveld 2 dager i uken, og tidvis en og annen helg med andre jobboppdrag utover «vanlig PT-jobb».

Mening og motivasjon i jobben:
Motivasjon og mening for min jobb er å møte motiverte mennesker som ønsker hjelp til en endring, og som legger ned innsatsen som kreves for å nå denne endringen. Den overordnede «meningen» med min jobb er at denne endringen kan skje, og at jeg kan hjelpe folk til utvikling og glede i fysisk aktivitet.

Du finner også Rune på instagram @runetalset

Trekk frem en spennende kundehistorie:
Det er vanskelig å trekke frem èn, men jeg synes det er utrolig kult når folk kommer til meg med konkrete mål. I 2017 kom en ny kunde til meg og sa hun ønsket å greie minst én pull-up til sommeren(dette snakket vi om i februar/mars).

Jeg sa som jeg pleier å si, at veien fra null til én er mye lengre enn fra én til fem, så jeg sa at når denne koden først er knekt, så kan det hende vi greier flere også.

Til sommeren fikset hun 3 pullups, og i dag ett år senere er vi oppe i 7 stk. Den følelsen av å ikke greie noe, til å komme dit at dette er grei skuring…priceless!

Hva tenker du om fremtiden:
Jeg gleder meg til å fortsette å fokusere på mine kunders mål, og forhåpentligvis kunne møte mange nye spreke mennesker på treningsevents etc. de neste årene.

Min dag utenfor RAW:
Mye egentrening, innenfor Crossfit, mye beachvolleyball på sommeren, en del fjellturer på sommeren. Generelt mye fysisk aktivitet og «lek» med venner

Hva er du liker så godt med kulturen i RAW:
Det jeg liker aller best med kulturen i RAW, er at alle er der for hverandre. Det ville vært helt unaturlig å krangle med noen på jobb, for alle vil hverandres beste og løfter hverandre opp. Det tverrfaglige arbeidet mellom avdelingene som vi har fokusert mye mer på de siste par årene gjør det hele så utrolig mye bedre, og gjør også at jeg i min rolle som PT kan føle en mye større trygghet ovenfor å ta vare på mine kunder så godt som mulig. RAW er RAW.

Har du lyst til å trene med Rune? Send han en e-post på Rune@rawtrening.no