Bjørn Borg visits RAW

Skrevet av RAW Trening | 4. april 2016 | Ingen kommentarer

Mye spennende skjer i RAW om dagen! Idag tidlig hadde vi et presseevent for Bjørn Borg som er på treningsturne! Forrige gang var de på The Room der Pilates sto på agendaen, denne gangen var det vi i RAW som fikk besøk - og vi fikk virkelig testet formen til de ressurssterke journalistene og bloggerne! Ta en titt på hvordan det foregikk!

Hei til deg!

Nå om dagen skjer det masse spennende i RAW! Vi har startet ny blogg, vi får snart noen nye trenere på plass, vi fornyer lokalene våre, og har utvidet produktene våre til flere spennende konsepter! Ta en titt på vår FB side dersom du ikke har fått det med deg 🙂

Idag tidlig hadde vi et utrolig flott event i samarbeid med Bjørn Borg! Vi møtte veldig mange hyggelige journalister, og også noen bloggere hadde tatt turen 🙂 Tusen takk for at dere kom, det var så hyggelig å hilse på alle sammen!

Bjørn Borg har et nytt slagord: SWEAT IS THE NEW MAKE UP! Det er noe vi i RAW kan like! Og selv om våre damer vil fortsette å være trofast mot run & relax (som vi også selger her på Lysaker Brygge), tok gutta for seg! De digger både deres nye design, samt deres sports performance underwear! Det mannlige inventaret i RAW skal fortsette å teste ut tøyet så vi kommer til å gi litt tilbakemeldinger for dere som lurer på hva som funker på trening når du er gutt og ønsker både komfort, «brukervennlig» og sporty design! Gutta her er hvertfall kresne, så de vil gi sine ærlige tilbakemeldinger!

Eventet startet med velkommen av Elisa Røtterud. som også ved siden av å være pressekontakt for Bjørn Borg blogger her.

Deretter pratet Cecilie, mentaltrener og partner i RAW om kroppsfokus. Innlegg om det kan du lese mer om i dette innlegget.

Så kickstartet Chris og Ronny en strikkøkt vi tror deltakerne vil kjenne imorgen, og muligens resten av uka 🙂 Hele økten kommer vi til å legge ut ila uka, så stay tuned!

Her er både film og bildet «backstage»

 

Rawtrening_AKA4818
Chris og Ronny sørget for at alle ble sett 🙂
Rawtrening_AKA5077
Herlig stemning hele økta!

Rawtrening_AKA4843

Rawtrening_AKA5066
Det er lov å være sliten etter denne økta!
Rawtrening_AKA4721
Digg Goodiebag med masse godt!
Rawtrening_AKA4724
Sporty Hege!
Rawtrening_AKA4873
Knallfin herre kolleksjon fra Bjørn Borg!

ALLE FOTO:@girlcrushno