Bli kjent med: Mark!

Skrevet av RAW Trening | 14. juni 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi mange dyktige folk! I denne serien av "bli kjent", får du blie enda bedre kjent med oss! Denne gangen er det personlig trener Mark du kan lese mer om!

Kan du si litt om din bakgrunn og hva du gjorde før du begynte i RAW/mykjemeir?

Født og oppvokst i sentral London, England. Eldst av 8 søsken.

Har en BSc i sports science fra St.Mary’s College, University of Surrey med spesialisering i ‘Sports pathology and injuries’.

Jobbet som PT, PT leder, driftsansvarlig og spin instruktør for et helsestudio i London før jeg flyttet til Oslo i 2007. En av mine største lidenskaper er reising, og jeg er glad i (nesten) all fysisk aktivitet – bortsett fra alt som forgår i kaldt vann! Har spilt både fotball og basketball på et godt nivå.

 

Hvorfor blé du interessert i trening/helse?

Ikke noe spesifikt øyeblikk eller person i livet mitt…. bare en genuin affeksjon for sport og trang til bevegelse fra min ungdom/barndom. Rastløst som person og liker å være blant folk.

 

Når hørte du først om RAW (mykjemeir)?

Jeg møtte Yngvar Andersen på et fly fra Oslo til Sogndal. Dette var lenge før jeg tenkte på å flytte til Norge. Vi pratet om trening og hans konsept for MM. Da jeg etterhvert flyttet til Oslo gjorde jeg litt research på ‘beste PT stedene i Oslo’ og MM var på topp. The rest is history…

 

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Starter med to kopper svart kaffe, og fortsetter med mye bevegelse, masse latter og målrettet trening med kundene mine. I tillegg er jeg glad i å rydde på kontoret, kjøkkenet, garderober, boder og toaletter, og vet alltid hvor alt har sin plass.

Mark in action med Kristine

Hva gir deg mening og motivasjon i hverdagen/i jobben din?

Å kunne gjøre en forskjell for livskvaliteten til kundene mine. Få andre til å kjenne glede ved fysisk aktivitet og å påvirke helsen til folk på en god måte. Å overføre min interesse og kunnskap til de som søker det.

 

Har du en kundehistorie du kan dele som du tror vil inspirere andre?

Flere…..men en av dem jeg husker best var en kvinne i 50-årene som slet veldig med kraftige/kroniske nakkeplager over lang tid. Hun fikk beskjed fra flere kjente behandlere om at de ikke kunne gjøre noe mer for å hjelpe henne. Hun hadde et mål om å, en dag, bestige Mount Kilmanjaro med vennegjengen sin. I samarbeid med vår osteopat Calle (og mye innsats og disiplin fra henne, selvfølgelig) fikk vi gradvis så bra resultater at hun besteg fjellet – hun sendte oss til og med et bilde fra toppen 🙂

 

Hva ser du mest frem til i framtiden?

Jeg ser frem til et enda tettere samarbeid med vår nye klinikk, og jeg gleder meg til å se enda flere positive resultater for min kunder. Mye av min arbeidsglede kommer fra å se fremgang i mine kunders fysiske tilstand, og jeg gleder meg mest til å kunne fortsette å bruke dagene mine på dette. Hvis jeg også får rydde litt innimellom så topper det seg helt.

 

Hvordan ser dagen din ut utenfor RAW? 

Starter med to kopp svart kaffe, mye bevegelser, masse latter og målrettet oppdragelse av mine to små sammen med min samboer. I tillegg er jeg glad i å rydde i stua, på kjøkkenet, soverommet, boder og toaletter, og vet alltid hvor alt har sin plass. (jamfør punkt 4).

 

Hva er det med kulturen i RAW du liker aller mest?

Det er et sted hvor man kan få faglig påfyll, latter, en klapp på skulderen, bli svett, prate shit, oppleve folk som er helt rå på det de gjør…… et sted å bli skikkelig inspirert!