Bli kjent med Stian!

Skrevet av RAW Trening | 30. oktober 2018 | Ingen kommentarer

I RAW har vi mange dyktige folk! I serien "bli kjent med" får du bli enda bedre kjent med oss! Denne gangen er det personlig trener Stian du kan lese mer om!

Kan du si litt om din bakgrunn og hva du gjorde før du begynte i RAW?

Jeg fullførte nylig en master i idrettsfysiologi ved NIH og har flere års erfaring fra idretts- og treningsbransjen, samt vært aktiv utøver innen taekwondo, fotball og langrenn. Parallellt med utdannelsen jobbet jeg som treningsinstruktør hos ulike bedrifter som NRK, Stortinget og Vegdirektoratet. Året før jeg startet i RAW gjennomførte jeg et eksperiment der målet var å undersøke hvor god man kan bli på ett år i langrenn uten å ha vært aktiv som ung. Dette året gikk jeg blant annet Norgescup, NM og skandinavisk cup. I den forbindelse skrev jeg en blogg som omhandlet mine erfaringer. Det var lærerikt å trene med flere av norges beste langrennsutøvere og oppleve skisirkuset fra innsiden.

 Hvorfor ble du interessert i trening/helse?

Idrett og friluftsliv har vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Fotball og taekwondo ga meg mange gode opplevelser under oppveksten, både sosialt og sportslig. Tre år på idrettslinja vekket virkelig interessen for trening, fysiologi og helse, og det ble dermed naturlig å studere videre innenfor dette området. Til daglig kunne jeg ikke vært foruten energien og overskuddet trening gir meg!

Jeg gleder meg til å jobbe tett med kunder over lengre tid og oppnå gode resultater. Å kunne være en del av RAW teamet og lære av mine kollegaer setter jeg også stor pris på!

Når hørte du først om RAW (mykjemeir)?

Jeg hørte om RAW tilbake i 2016 gjennom en studiekamerat som jobber der den dag i dag. 

Du finner Stian på Instagram @Stiankarsrud
Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?

Havregryn til frokost og kaffe innen en time. Dagene varierer veldig. En travel dag kan starte grytdilig med en bedriftstime, deretter har jeg noen PT-timer fram til lunsj. Midt på dagen er som regel rolig, og her jobber jeg enten med fagstoff eller tar en kaffe eller tre med kollegaer. Dagen avsluttes med PT-timer og eventuelt en bedriftstime.

Hva gir deg mening og motivasjon i hverdagen/i jobben din?

Å kunne inspirere og hjelpe andre til å nå sine mål, enten om det er bedre helse eller en topplassering i birken. Å skape aktivitetsglede hos andre varmer hjertet stort!

Har du en kundehistorie du kan dele som du tror vil inspirere andre?

Jeg har flere, men fellesnevneren er at bevegelse i en eller annen form ser nesten alltid ut til å være løsningen for personer med ulike vondter.

Hva ser du mest frem til i fremtiden?

Jeg gleder meg til å jobbe tett med kunder over lengre tid og oppnå gode resultater. Å kunne være en del av RAW teamet og lære av mine kollegaer setter jeg også stor pris på!

Hvordan ser dagen din ut utenfor RAW?

Jeg elsker å trene. Om sommeren går det i fotball, tennis, løping og styrketrening, mens om vinteren går jeg mye på ski og liker å konkurrere i diverse turrenn. Utenom det jobber jeg med å legge ut ulike innlegg på min instagramprofil ”stiankarsrud”. Innleggene er en kombinasjon av kunnskapsbasert forskning, treningstips og litt fra min egen treningshverdag. Ellers er jeg glad i å drikke kaffe, lage god mat, være med venner og dra på friluftsturer i marka eller fjellet.

Hva er det med kulturen i RAW du liker aller mest?

Jeg liker veldig godt at vi er en tverrfaglig klinikk som gir alle gode muligheter for kompetanseutveksling på tvers av ulike fagområder. I tillegg synes jeg det er helt topp med et så inkluderende arbeidsmiljø og positive kollegaer!

 

Ønsker du å trene med Stian? Du kan kontakte han på stian@rawtrening.no.