CORONAVIRUS INFORMASJON OG RETNINGSLINJER

Skrevet av RAW Trening | 16. april 2020 | Ingen kommentarer

Fra 20/4 åpner vår klinikk og Mentaltrening avdeling for konsultasjoner og samtaler.

Som besøkende hos RAW trening ber vi deg følge nedenstående råd og retningslinjer.

​1. KOM DIREKTE TIL TIMEN DIN. VI VIL HENTE DEG UTENFOR INNGANGSDØREN, VENTEOMRÅDET (LOUNGEN) HOLDES STENGT INNTIL VIDERE FOR Å UNNGÅ SMITTE OG NÆRKONTAKT.

2. VI ÅPNER OG LUKKER ALLE DØRER

3. HOLD MINST EN METERS AVSTAND TIL ANDRE KUNDER (vi vil påse at det er et minimum av antall konsultasjoner til enhver tid i lokalet)

4. TA MED EGEN VANNFLASKE/KAFFE TIL MENTAL TRENING SAMTALER

OG HUSK:

God håndhygiene er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann. Hånddesinfeksjon som du finner på RAW, er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Du bør tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken.

Har du symptomer på luftveissykdom, sår hals og/eller hoste, er det viktig at du avbooker din time, og avstår fra å komme til time/samtale.

 

MER INFORMASJON

Vi ber deg holde deg oppdatert på til en hver tid gjeldende retningslinjer. Du finner oppdatert informasjon, råd og retningslinjer på helsenorge.no og Folkehelseinstituttets hjemmeside. Informasjon om nytt Coronavirus (SARS-CoV-2) finner du her.

​HUSK OGSÅ AT VIDEOMØTER FUNGERER GODT!  VI bruker et sikkert og anbefalt opplegg der du kan koble deg på fra din egen stue – med kode du får tilsendt av oss.

Du skal som kunde av klinikken og Mental trening være trygg på at alle våre ansatte følger retningslinjene svært nøye. Er du usikker på noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss på Post@rawtrening.no

​Vi gleder oss til å se deg igjen!