CORONAVIRUS INFORMASJON OG RETNINGSLINJER

God håndhygiene er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann. Hånddesinfeksjon som du finner på RAW, er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Du bør tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken.

Har du symptomer på luftveissykdom, sår hals og/eller hoste, er det viktig at du avbooker din time, og avstår fra å komme til time/samtale. Husk også at du skal være symptomfri i 24 timer fra siste symptomer gir seg, før du kan gå ut.

Viktig info for alle våre kunder som benytter seg av våre tilbud i RAW sine lokaler!

Nå som vi har åpnet senteret følger vi alle smittevernsregler, og ber våre kunder gjøre det samme.

Dette gjør du:

  • Kom direkte til timen din. Din PT eller behandler henter deg utenfor inngangsdøren.
  • Kom kun til din time dersom du er frisk! Føler du deg dårlig, hold deg hjemme.
  • Ta med eget håndkle til timen.
  • Bruk fremsatt Antibac ved ankomst, underveis i timen, og etter.

Dette gjør vi:

  • Maks 5 PT-timer gjennomføres samtidig inne i salen
  • Våre trenere vasker og desinfiserer alt utstyr som benyttes både før, underveis og etter timene
  • Holder garderobene stengt inntil videre

Alle RAWs trenere og behandlere forholder seg til de samme retningslinjene og anbefalingene som våre kunder blir bedt om å følge.

MER INFORMASJON

Vi ber deg holde deg oppdatert på til en hver tid gjeldende retningslinjer. Du finner oppdatert informasjon, råd og retningslinjer på helsenorge.no og Folkehelseinstituttets hjemmeside. Informasjon om nytt Coronavirus (SARS-CoV-2) finner du her.

HUSK OGSÅ AT VIDEOMØTER FUNGERER GODT!  VI bruker et sikkert og anbefalt opplegg der du kan koble deg på fra din egen stue – med kode du får tilsendt av oss.

Du skal som kunde av klinikken være trygg på at alle våre ansatte følger retningslinjene svært nøye. Er du usikker på noe, er du velkommen til å ta kontakt med oss på Post@rawtrening.no

Vi gleder oss til å se deg igjen!