Du får i pose og sekk

Skrevet av RAW Trening | 25. august 2016 | Ingen kommentarer

… som kursdeltaker hos RAW.

 

I forrige uke var jeg så heldig å få undervise en gjeng med toppmotiverte RAW Mental Trening level 1-studenter. På agendaen sto målsetting og motivasjon, der mitt mål som foreleser for dagen var at alle skulle ha en god forståelse av hva, hvordan og hvorfor. Kort sagt.

RAW-kursene er ekstremt praktiske. Selv har jeg sett kurset fra begge sider, som elev på level 1 og 2, og nå foreleser. Jeg har virkelig fått kjenne på den praktiske måten å jobbe på, og føler på mange måter at man som kursdeltaker får både i pose og sekk. Man får den teoretiske gjennomgangen av fagstoffet og forskningen som underbygger hvordan vi jobber, men man får også den praktiske gjennomgangen.

Du vet, de oppgavene i boka som man tenker ”åh, dette skal jeg gjøre skikkelig grundig til neste gang”. Også bare.. gjør du det ikke.

På våre kurs får du ikke den muligheten. Vi er avhengig av at alle som vil ha en sertifisering har en over gjennomsnittet god forståelse av hvordan oppgavene kjennes på kropp og hode, hvilke prosesser dette setter i gang, og hvor stor betydning det kan ha for et individ. En forståelse du kun får ved å jobbe praktisk med oppgaver som krever at du anvender teorien.

Det var en del grillede hoder som trippet ut av kursrommet når vi var ferdige med målsetting og motivasjon denne dagen. Seks timer med teori og beinhard praksis, som krever at du setter spørsmålstegn ved deg selv, ditt liv, dine valg og din egen fremtid, alt på en og samme dag, er uten tvil en påkjenning for både hode og kropp. Men det er jo som Cecilie sier – train hard, fight easy. Og det er sånn en skikkelig kursdag skal være, spør du meg 😉

Nå gleder jeg meg til å møte nye kursdeltakere ved neste gjennomføring! Kanskje blir det deg? Vårt neste kurs er allerede satt opp – sjekk siden vår her!

Pia

For spm eller prøvetime send mail til Pia@rawtrening.no  Bilde1