Du kan trene på å ha det bra!

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 24. mai 2016 | Ingen kommentarer

Kan man trene på å ha det bra? Jeg mener det...

Da er vi godt inni en ny uke, og det er jammen meg ikke lenge til juni og sommer! Veldig deilig 🙂

De siste ukene har bestått i veldig mye undervisning – noe jeg er veldig glad i! Vår RAW modell i mentaltrening har til nå tiltrukket seg deltakere over 4 år som har lyst til å lære seg mer om hvordan mentaltrening satt i system kan få ut mer av både grupper, selskaper og individer!

Ila de neste ukene avslutter vi både et innføringskurs OG setter opp et nytt sommer kurs! Gleder meg til å høre på de avsluttende presentasjonene som alle deltakere må gjennom, samt hilse på nye bekjentskaper! Har du lyst til å bli med på en personlig reise? Les mer om vårt utdanningstilbud her. På kursene vil du møte likesinnede mennesker som både har lyst til å bruke det til eget bruk, samt praktisere det som en del av verktøykassa på en eventuell jobb/arbeidsplass. Er du mellom jobb, vil kurset også kunne bidra til å hjelpe deg å finne ny retning. For du kan trene på å ha det bra, få det bedre og håndtere livets utfordringer på en mer konstruktiv måte. 

Det var også overskriften på intervjuet jeg gjorde for IFORM denne mnd. Her kan du lese hele intervjuet 🙂 Ha en STRÅLENDE dag!

tett_pa_ystenes8