Endelig plass til flere PT kunder på RAW Trening!

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 16. november 2016 | Ingen kommentarer

Jeg er så privilegert som har anledning til å følge opp så mange fantastiske mennesker i trening over så lang tid. Det er ingen ting som er mer motiverende enn å kunne oppnå målsetninger man sammen har jobbet for over en lengre periode.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg har virkelig verdens beste jobb!

Siden jeg i flere år kun har jobbet deltid på RAW, så har mine timelister fylt seg helt opp og jeg har dessverre ikke hatt anledning til å ta inn flere kunder. Nå er det slik at fra 1.desember satser jeg for fullt på noe jeg har veldig stor tro på. I samarbeid med RAW Trening åpner vi klinikk, hvor min rolle vil være både som osteopat og som personlig trener.

Siden jeg nå blir å finne i RAW sine lokaler på fulltid, så er jeg også langt mer tilgjengelig for deg som personlig trener også. Ønsker du å trene med meg, ta gjerne kontakt, jeg følger deg opp med glede.

Det er rart med det, PT-utdanningen var den første jeg tok for over 12 år siden. Siden den tid har det gått i ett med utdanning til både fysioterapi og osteopati. Tross alt, så kan jeg aldri se for meg at jeg kommer til å slutte som personlig trener. Jeg er alt for glad i den jobben!

Ønsker du å trene hos meg, send meg en mail på calle@rawtrening.no så finner vi en tid som passer, enten det er morgen, dagtid eller kveldstid. Og husk, på RAW Trening får du en gratis prøvetime.

Ha en fortsatt fin dag!

Mvh Calle