Ferie og maks lading!

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 2. juli 2016 | Ingen kommentarer

Jeg har fortsatt litt vanskeligheter med å skjønne at vi er over halvveis i 2016. Det første halvåret har gått utrolig fort! Men det er gøy å se tilbake på utrolig masse moro de siste månedene! I RAW har vi fått flere nye kollegaer, vi har fått mange spennende nye kunder og oppdrag som jeg gleder meg til å tak i over sommeren! Høsten blir også bra mtp kursene vi har satt opp! Undervisning er utrolig meningsfylt!

Nå er derimot noen uker ferie med lading og de skal brukes godt! Først ut er Rihanna konsert ikveld, for så en god uke på fjellet! Den Norske sommeren er noe uforutsigbar værmessig, men leverer alltid på flott natur og gode opplevelser!

Jeg vil derfor avslutte vår/sommer halvåret med å takke alle som titter innom oss i RAW så langt i år. Jeg er tilbake med artikler på bloggen i august. For deg som vil ha mer påfyll av mentaltrening så plukk med deg VG! Allerede Idag kan du lese en spalte jeg har skrevet om hvordan du finner go følelsen! 4 av 10 sier nemlig at de ikke kjenner på den på jobben sin! Senere i Sommer kommer det også 2 nye spalter fra meg i VG helg; en om identitet og en om sosiale mediers innvirkning på selvtillit!

Tidligere i uken fikk jeg også besøk av en bra dame ved navn Yvonne, en blogger som ville vite mer om mentaltrening – innlegget kan du lese her dersom det er av interesse 🙂

Da gjenstår det bare å si;

GOD SOMMER! Nyt den..og skulle du som meg trenge noen dager på å lande – sjekk ut innlegget til Pia!

Cec.