Fra Garderobe til Næringsliv!

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 19. oktober 2017 | Ingen kommentarer

Det er en kjensgjerning at mange liker å bruke idrettsmetaforer når de skal utvikle en bedriftskultur eller prestere bedre! Men er det så mange likheter og ting vi kan trekke mellom idrett og næringsliv som noen skal ha det til?

Nordic Conferences mener det.

Og 19.april 2018 samler de flere foredragsholdere for å belyse flere synsvinkler på tematikken. Deres formål er at uansett hvilken bransje man utøver lederskap i så skal dere finne noe som en kan implementere i hverdagen sin. Dette vil by på spennende tanker for hvordan man utøver ledelse, men også utfordrende tanker for deg personlig.

Selv skal jeg snakke om prestasjonskultur, hvilke paralleller man kan trekke mellom idrett og næringsliv, samt hva næringslivet kan lære av idretten som man kan implementere i sin hverdag. I tillegg skal jeg snakke om hvordan du kan bli ditt beste jeg, og hvordan du får dine ansatte og kollegaer til å bli enda råere versjoner av dem selv.

cecilie i vif

I den forbindelse så har også konferensan hatt et intervju med meg! Hele intervjuet om hva jeg tenker om tematikken, hvilke spillere og ledere jeg er mest imponert over og hvordan jeg jobber med utøvere – kan du høre om der 🙂

PODCASTEN FINNER DU I DENNE LINKEN!

Det er mange spennende foredragsholdere! selv gleder jeg meg veldig til å høre Kaja Nordengen som har skrevet den gode boka “Hjernen er stjernen”! Og erfaringene til Brede Hangeland blir veldig gøy å høre på!

Det er ingen tvil om at idretten også har mye å lære av næringslivet. Men presset idrettsutøvere lever med – og kanskje fotballspillere spesielt (siden det er verdens mest populære sport) krever mye av ledelse, administrasjon og ikke minst spillerne selv. Spesielt lærte jeg mye om dette når jeg jobbet tett med tidligere landslagskapetein og trener Martin Andresen.

cecilie og martin

 

Og etter å ha jobbet med flere “garderober”, trenere, ledere, spillere og ikke minst vært på utallige studieturer i England  på diverse premier league klubber gleder jeg meg til å dele erfaringer!

gutta

Har du lyst til å bli med på konferansen så kan du melde deg på her! De har et earlybird tilbud nå!

 

Ses vi?

Cecilie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *