Fra imponerende barselkropp til sterk mammakropp!

Skrevet av Ronny Døhli | 6. oktober 2016 | Ingen kommentarer

De neste 10 uken skal vi på RAW Trening følge opp Maria Haukaas Mittet med Personlig Trening og Kostholdsveiledning. Hun vil bli tett fulgt opp av vår PT Mark Hawkins og kostholdsekspert Synne Baklid - som sammen skal sørge for at Maria når målene sine utover høsten. Du kan bli med på reisen til Maria og få innsikt i hennes, samt Mark og Synne sine refleksjoner underveis - på veien mot nye høyder!

Les her om det Maria tenker før vi setter i gang:)

For 5 mnd. siden ble jeg mor for andre gang, og jeg ble like imponert over kroppen min denne gangen. Det er jo helt utrolig hva den er kapabel til å utføre, både under svangerskapet og fødsel. Kroppen er dog ikke den samme som før jeg startet reisen med barn i magen, og det er mye som kreves av en mammakropp; nattevåk, løfting, bæring, bøying, dytting av vogn, leking, ja, det er ikke mange minuttene man får sitte ned. Til dette kjenner jeg at styrken i kroppen mangler. Det er her Mark kommer inn. Han skal hjelpe meg å få musklene mine til å kommunisere med meg igjen. Ja, for det er det jeg føler de ikke gjør for tiden.

«Kroppen er dog ikke den samme som før jeg startet reisen med barn i magen, og det er mye som kreves av en mammakropp»

Den berømte dørterskelen - som Maria har gått over og er klar for 10 uker med trening og kostholdsveiledning!
Den berømte dørterskelen – som Maria har gått over og er klar for 10 uker med trening og kostholdsveiledning!

 

Jeg har, nå som jeg ammer, også en veldig stor sukkerhunger. Det er jo virkelig ikke et reelt behov, men det er utrolig vanskelig å stå imot hungeren, så Synne skal hjelpe meg å spise smart så den hungeren dempes. Det er veldig mye energi som forsvinner ut med sukkeret. Jeg blir mer trøtt og daff av det. Litt dumt å begynne der nå som sola forvinner. Energi vil jeg gjerne ha til å bruke konstruktivt sammen med barna og når jeg skal på jobb, så da må jeg ha noe bra å tygge på:-)

«Det er veldig mye energi som forsvinner ut med sukkeret. Jeg blir mer trøtt og daff av det»

Maria og RAW Trening sin kostholdsekspert Synne.
Maria og RAW Trening sin kostholdsekspert Synne.

 Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang! Håper dere følger med og blir inspirert av de to ekspertene Mark og Synne. Det blir iallefall jeg. Og jeg skal inspireres i hele 10 uker fremover! Hurrahjelpemeg!

Hilsen Maria Haukaas Mittet