LEDERTRENING

LEDERTRENING

Kjernen i vårt selskap handler om å hjelpe andre mennesker å nå sitt fulle, maksimale potensial over tid. For så på denne måten prestere på sitt beste.
Ledertreningen vår kan foregå i en til en samtaler, eller i grupper. Vi har også egne lederutviklings program.
Over en årrekke har vi fasilitert, laget konsepter og drevet lederutvikling for en rekke store internasjonale selskaper, så vel som mindre selskaper og start ups.

Vi kan hjelpe deg, ditt team eller selskap!

Er du førstegangsleder, mellomleder eller toppleder? Lederarenaen er en spennende, utfordrende og utviklende prestasjonsarena.
Du trenger motivasjon og mental tøffhet for å stå i oppturer og nedturer i ledergjerningen, som på andre arenaer.

Vi leverer følgende tjenester:

En til en samtaler Ledertrening; I en til en samtaler kartlegger vi og definerer vi dine mål med en lederutviklingsprosess. Videre trener vi deg i verktøy og øvelser som gjør deg effektiv i måloppnåelse. Hver prosess skreddersys.

Karriererådgivning; Lurer du på om du er på rett plass, eller kanskje er du i en situasjon der du må finne en ny jobb? Gjennom gode samtaler hjelper vi deg å finne din nye drømmejobb!

Debrifing/Defusing av medarbeidergrupper/individer: Står du og ditt team i en krevende prosess? Gjennom å sette opp regelmessige debriefing samtaler vil du oppleve å raskere finne nullpunktet ditt/deres og lære maks av de erfaringene dere har gjort dere. Ta kontakt for mer informasjon!

Nå om dagen er kravene til godt lederskap større enn noensinne! Ta kontakt med oss idag dersom du ønsker veiledning til hvordan du kan lede godt gjennom Corona krisen! Vi kan stille opp på kort varsel på telefon, skype, zoom, times etc.

Send oss en e-post her!

eller:

Ta kontakt for mer informasjon og priser

«Det finnes mange mentale trenere, men svært få av Lines kaliber. Line bygger en unik troverdighet ved å selv ha en bakgrunn som toppleder kombinert med en solid faglig bakgrunn. Lines perspektiv inkluderer også kvinne- og morsrollen, som fembarns mor, og det gjør hennes profil som mental trener komplett og svært beundringsverdig. Det bygger tillit. Resultatet for meg ble svært verdifulle samtaler i en hektisk og spesiell tid for meg karrieremessig. Timene med Line har gitt perspektiv og bidratt til en ro og ekstrem fokus via motiverende og oppløftende dialog som førte til handling. Hun kommer til å bli en av Norges mest betydningsfulle mentale trenere for næringslivsledere.»

– Anita Krohn Traaseth (aka tinteguri)

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.