LEDERUTVIKLING

Er du leder, eller er du nysgjerrig på ledelse og har ambisjoner om å utforske området?
Lederarenaen er en spennende, utfordrende og utviklende prestasjonsarena.
Du trenger motivasjon og mental tøffhet for å stå i oppturer og nedturer i ledergjerningen, som på andre arenaer.

Å være godt forberedt gir nødvendig selvtillit, en slik god og viktig forberedelse til lederskapet er å bla definere din egen lederfilosofi.

Hvorfor skal du lede andre, skal du lede andre og hvordan skal du lede andre?
Dette hjelper vi deg med!

Er du førstegangsleder, mellomleder eller toppleder?

Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av Norges mest anerkjente ledere som har prestert på toppnivå over flere år. Ønsker du å utvikle din lederfilosofi, samt ha en objektiv samtalepartner som kan utfordre deg på verktøy og teknikker for økt robusthet, selvtillit og stressmestring?

Én til én samtaler

Vi leverer mental trening til deg som ønsker å utforske ditt potensiale! I en målorientert prosess er vår jobb å sette deg i stand til å ta i bruk mental trening slik at du presterer bedre og mer effektivt når dine mål som leder. Etter samtalene skal du blant annet øke evnen til å takle flere stressfaktorer, øke din arbeidskapasitet, få høyere selvtillit og gjennomføringskraft, vilje, og motivasjon.

Lederutviklingskurs

RAW skreddersyr interne lederutviklingskurs der vi vektlegger betydningen av mentale forberedelser, identifiserer ledelsesfilsofi og trening på kommunikasjon.

Foredrag

Ønsker du et foredrag eller workshop om ledelse? Vi har konsulenter med lang ledererfaring og som har stått i stormen som holder sterke foredrag om hva ledelse er, hva det betyr i praksis, i med- og motgang!

Ta kontakt for mer informasjon og priser

«Det finnes mange mentale trenere, men svært få av Lines kaliber. Line bygger en unik troverdighet ved å selv ha en bakgrunn som toppleder kombinert med en solid faglig bakgrunn. Lines perspektiv inkluderer også kvinne- og morsrollen, som fembarns mor, og det gjør hennes profil som mental trener komplett og svært beundringsverdig. Det bygger tillit. Resultatet for meg ble svært verdifulle samtaler i en hektisk og spesiell tid for meg karrieremessig. Timene med Line har gitt perspektiv og bidratt til en ro og ekstrem fokus via motiverende og oppløftende dialog som førte til handling. Skal jeg noengang knytte til meg en mental trener på fast basis, så er valget klart – det må bli Line Bakkevig. Hun kommer til å bli en av Norges mest betydningsfulle mentale trenere for næringslivsledere.»

– Anita Krohn Traaseth (aka tinteguri)

yvonne

«I 2017 hadde vi i Innovasjon Norge en internasjonal dag for kompetanseutvikling for alle våre ansatte I både inn- og utland, der vi hyret inn tre av RAW sine mentale trenere for å holde foredrag om robusthet.
Foredragene ble holdt på engelsk og var skreddersydd til fingerspissene.
Tilbakemeldingene og evalueringene fra kolleger var svært bra. Jeg kan absolutt anbefale Raw med disse foredragsholderne. De leverte på både pris, innhold og gjennomføring».

– Yvonne Fosser (HR direktør Innovasjon Norge)

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.