KOSTHOLD

Kosthold

Små kostholdsendringer over tid gir RAW forandring i lengden. Vi i RAW mener at et sunt kosthold skal gi deg den energien du trenger i hverdagen til å nå dine mål og til å prestere best mulig på de ulike arenaene som er viktig for deg.

Vi er opptatt av din helse og at ditt kosthold bidrar til å redusere risikoen for livsstilssykdommer.

Kostholds veiledningen hos oss RAW skal gi deg verktøy som gjør at du kan ha et sunt kosthold og ta de riktige kostholdsvalgene i tiden fremover!

Enten du ønsker å lære mer om hvordan du kan forbedre dine kostholdsvaner, gå ned i vekt, eller spise for å optimalisere prestasjoner - vi skreddersyr alle prosessene.

Vi har flere produkter du kan velge mellom når det gjelder kostholdsveiledning:

 1. ONLINE PROGRAMMET MOMENTUM (KR 1490,-)

Nå kan du bestille Momentum! Et 4 ukers komplett trenings- og kostholdsprogram som gir deg den kickstarten du trenger for å skape den endingen du ønsker deg når det gjelder livsstil og helse.

Hele programmet koster kun kr 1490,-!

Om programmet: Føler du at du trenger et momentum, en skikkelig kickstart på gode rutiner og resultater?  Momentum er et program hvor en trenings- og kostholdsplan er ferdig tilrettelagt for deg i hele 4 uker. Treningen er lagt opp med styrketrening og effektiv kondisjonstrening.

Programmet er for deg som:

 • ønsker en endring i kroppssammensetning
 • ønsker et momentum for å komme inn i gode rutiner
 • vil ha et ferdig oppstartsprogram innen kosthold som kan gi gode resultater på både kort og lang sikt
 • som har kjennskap til styrketrening fra før av

Hva får du? Du får et 30-dagers trenings- og kostholdsprogram du enkelt kan laste ned straks etter fullført kjøp. Det er ingen ventetid — du kan begynne i dag!
Vi kan også sende programmet i papirform etter bestilling.

Programmet er utviklet av partner og personlig trener i RAW: Ronny Døhli

Kjøp programmet her!

img_8414

«Det tar minimum 21 dager å endre en vane.»

 

2. SUNNERE LIV MED RÅERE VALG PÅ 4 uker (KR 3900,-)

Her får du oppfølging!

I dette kostholdsprogrammet får du tre konsultasjoner med din kostholdsveileder, samt tett oppfølging på e-post. Du vil få økt kunnskap om egne matvaner, matvalg og utfordringer. Innledningssamtalen består hovedsakelig av å konkretisere ditt mål og bli kjent med din kostholdshistorikk. Å konkretisere ditt mål er viktig for å øke din motivasjon til endring.

Du velger selv hvordan du ønsker å bli veiledet — det kan enten finne sted i våre lokaler, på telefon, e-post eller skype. Dette avklarer vi før første samtale.

3. SUNNERE LIV MED RÅERE VALG PÅ 8 UKER (KR 8500,-)

 • Tettere oppfølging
 • Flere oppskrifter
 • Motivasjon og mental trening

I vårt åtte ukers program får du mer, tettere og lengre oppfølging enn i 4-ukersprogrammet. Det blir enklere for deg å ta de sunnere valgene over tid og flere gode vaner oppstår. Du får i tillegg en samtale med en mental trener som vil trene deg i mentale teknikker for å endre adferd. Du får totalt 5 konsultasjoner, hvor 3 av disse er på 50 minutter og 2 av konsultasjonene på 25 minutter. Du får i tillegg mer oppfølging over e-post.

Selv om vi i RAW anbefaler en kostholdsoppfølging over lengre tid, er det også mulig å få kortere kostholdsrådgivning av oss. Denne består av en konsultasjon hvor vi blant annet kartlegger dine mål, ditt utgangspunkt og dine utfordringer. Etter konsultasjonen mottar du en e-post fra din kostholdsveileder som inneholder anbefalinger på endringer, videre oppfølging og konkrete råd.

Vi tilbyr også:

 • 2 timer konsultasjon       – kr 1990,-
 • 50 minutter oppfølgning – kr 1200,-
 • 25 minutter oppfølgning   – kr 650,-

Ønsker du å høre mer om hvordan en kostholdsveiledning foregår eller vil du starte opp nå? Ta kontakt på post@rawtrening.no

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.