FYSISK TRENING

Løpekurs for grupper eller bedrifter

Holmenkollstafetten er et naturlig mål for mange, men dette opplegget kan også passe for dere som ønsker å ta et tak sammen for å øke det fysiske nivået og få noen sosiale aktiviteter sammen. Vi tilbyr 2 ulike pakker, men skreddersyr også egne opplegg hvis det er ønskelig. Pakkene inneholder følgende:

Pakke 1:

3 løpsøkter à 60 minutter med fokus på løpsteknikk, løpsdrill og intervalltrening. Øktene tilpasses det nivået man er på, og man får utfordret seg skikkelig. Få rettledning i riktig intensitetsnivåer, innspill på løpsteknikk og videre egentrening.

Maks 20 deltakere, pris på forespørsel.

_DSC4225Ronny Trapper

_DSC4186Ronny Personlig Trener

Pakke 2:

1 foredrag på 60 minutter om mål og treningsplanlegging. 3 økter á 60 minutter med fokus på løpsteknikk, løpsdrill og intervalltrening. 1 foredrag i sammenheng med den siste økta på 30 minutter. En oppsummering og fokus på trening videre mot målet. En får også vite hvor mye og intensiv trening en bør gjøre i forkant av en prestasjon/et løp og innspill på taktiske vurderinger. Målet med kurset er at alle skal få økt kunnskap og bli mer bevisste på hva som er viktig å fokusere på og hvorfor. Alle uansett nivå får utfordret seg skikkelig, får rettledning i hvordan ligge på riktig intensitetsnivå og får også innspill på løpsteknikk og videre egentrening.

Maks 20 deltakere, pris på forespørsel.

Vi kan også lage egne pakker etter behov som f eks flere økter, tester og relevant styrketrening mot løping. Ta kontakt med Ronny Døhli.

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.