God jul fra meg til alle dere!

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 21. desember 2016 | Ingen kommentarer

Dette har virkelig vært et spennende år!

For min del har jeg tatt den hittil største karriereendringen i mitt liv, da jeg valgte å forlate Vest Helse og Trening for å etablere klinikk her på RAW Trening.

Det var ikke lett å forlate et sted jeg har jobbet i over 6 år. Jeg dro fra en fantastisk flott klinikk og en gjeng med utrolig flotte mennesker. Denne klinikken og mine veiledere der har vært med på å forme meg til den terapeuten jeg er i dag og det er jeg evig takknemlig for.

Nå er det et nytt kapittel i mitt liv. Dette er et kapittel jeg har drømt om i svært lang tid. Dette er noe jeg har veldig stor tro på og dette er noe jeg satser fullt på. Nå er det endelig blitt en realitet og jeg kan stolt observere at klinikken er etablert.

Desember måned er snart over og for en oppstart det har vært for min del. Jeg har fått gleden av å ta i mot så mange flotte mennesker og hjelpe de i gang med både trening og behandling.

Så er jeg så utrolig heldig som har en helt vanvittig RAW gjeng med meg på lasset. Jeg blir så stolt når jeg videresender mine kunder til enten våre mentale trenere eller våre personlige trenere. Jeg vet at de er de beste på sine arenaer og jeg vet at mine kunder blir fulgt opp på den aller beste måten.

Jeg er så privilegert som får anledning til å følge opp så mange mennesker over så lang tid, med et så fantastisk flott lag som RAW Trening.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg har virkelig verdens beste jobb!

Nå skal jeg nyte en rolig juleferie og lade opp batteriene så godt jeg kan til 2017. Da braker det løs med masse moro her hos oss. Riktig god jul, alle sammen! Vi sees i 2017!

Og du, har du fortsatt ikke meldt deg på foredraget mitt på inspirasjonsdagen den 14. januar?

flyer_raw_program_inspirasjonsdag

Det er fortsatt noen plasser igjen 🙂

Juleklem fra meg!