God sommer!!

Skrevet av Ronny Døhli | 8. juli 2016 | Ingen kommentarer

"Mitt beste råd for ferien er å være aktiv samtidig som du nyter det ferien ellers har å by på. Da vil du gå ut av ferien med større overskudd og tilfredshet, og er skikkelig klar for høsten"

For mange er ferien allerede i full gang og jeg håper den virkelig nytes!

Ferie er tiden for å koble av, være sammen med familie og venner, og kunne styre tiden helt selv. Det er også en fin tid for påfyll og kunne lade batteriene skikkelig før man går tilbake til hverdagen igjen.

bilde 3[5]

Mitt beste råd for ferien er å være aktiv samtidig som du nyter det ferien ellers har å by på. Da vil du gå ut av ferien med større overskudd og tilfredshet, og er skikkelig klar for høsten. Dette innebærer definitivt ikke å løpe med blodsmak i munnen hver dag, men at du går turer, tar deg noen rolige og fine løpeturer i marka, spiller ballspill med barna, tar en sykkeltur eller styrketreningsøkt. Og gjør du det sammen med en venn, samboer eller mann/kone blir det en sosial greie i tillegg. Da garanterer jeg at det blir mye bedre å slappe av på solsengen etterpå og nyte noen lange og gode middager med god samvittighet.

Det som er fint med ferie er at det er da man har best tid til å gjøre slike aktiviteter. For meg er ferie rett og slett å gjøre andre ting enn ellers og også gjøre ting som gir meg energi. Og selv om det noen ganger kan være tiltak å komme seg opp fra solsengen så er det så utrolig verdt det!

IMG_5892

Hvor mye og hva slags aktivitet du bør gjøre avhenger naturligvis helt av din fysiske form og dine mål, men generelt kan det være en fin regel å gjøre noe aktivt annenhver dag. Det er jeg helt sikker på at er gjennomførbart for alle!

Og for de som har mer ambisiøse mål enn dette og allerede er veldig aktive i sommer er det bare å kjøre på, men vær flink til å tenke variasjon slik at du er sulten og motivert for å fortsette utover høsten også;)

Lykke til og nyt denne deilig tiden!

Jeg ønsker til slutt og takke alle som har fulgt oss så langt i år og gleder meg allerede til en morsom høst med mange spennende ting som skal skje her på RAW Trening. Ikke minst møte alle de hyggelig og inspirerende kundene våre igjen, samt alle andre vi møter og som engasjerer seg i det vi gjør. Dere setter vi veldig stor pris på!

RIKTIG GOD SOMMER 🙂