Hva kan osteopati gjøre for deg?

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 7. april 2019 | Ingen kommentarer

Dette er et stort tema og er nok ikke oppsummert i et lite blogginnlegg, men jeg tenkte jeg skulle samle sammen noen av de innleggene jeg har skrevet tidligere som tar for seg nettopp dette temaet. Så har du 10-15 min til overs i dag eller i løpet av helgen så ta gjerne en titt på linkene i dette innlegget.

I innleggene nedenfor kan du lese mer om hver enkelt tema:

Osteopati, er det noe som har med knokler og sånn!?

Tja, både ja og nei! Jeg tror de fleste osteopater er enige om at det handler om litt mer enn akkurat det. Her kan du lese litt om hva osteopati egentlig er.

Hvordan vet jeg om jeg bør besøke en osteopat eller en annen type helseprofesjon?

Og hva er egentlig forskjellen på en osteopat og en fysioterapeut? Eller naprapat? Eller kiropraktor? Det er ikke lett å vite hvem og når du skal henvende deg til når du har plager. Kanskje du selv gjør deg opp noen tanker om det etter å ha lest denne linken: Her kan du lese mer om hva slags plager man kan oppsøke en osteopat for.

Hvis jeg trener regelmessig og/eller driver med idrett, er det noe poeng å oppsøke en osteopat da?

Jeg er veldig lite fan av overbehandling og prøver alltid å behandle så “sjelden” som mulig. Allikevel så kan det være lurt å se på potensielle faktorer som kan påvirke dine prestasjoner på idrettsarenaen eller i treningssammenheng. Her kan du lese om hvordan osteopati kan supplere treningen din.

Det tar deg på mange måter automatisk over til neste innlegg som tar for seg effekten av å oppsøke en osteopat med forebyggende fokus på behandlingen. Her kan du lese mer om osteopati som forebyggende behandling.

Ønsker du å komme i gang med osteopatisk behandling?

Ta kontakt med meg på: calle@rawtrening.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *