HVORFOR SKAL DU BRUKE Personlig Trener?

Skrevet av Ronny Døhli | 13. april 2016 | Ingen kommentarer

Hvorfor skal du investere i en personlig trener? I denne ukens blogginnlegg fra meg deler jeg mine erfaringer på hvorfor!

Jeg har nå vært i denne bransjen i x antall år! Og jeg registrerer at jobben min stadig vokser i flere antall. Det er gøy! Som fotballspiller har jeg alltid hatt trener selv og aldri vært der jeg hadde vært hadde det ikke vært for personlig oppfølging og skreddersydde opplegg. At nå flere får den rollen tilgjengelig er bra!

Hvorfor? Vel siden jeg blir litt subjektiv der, kan du lese dette innlegget fra Elisa Røtterud som jeg trente tidligere i år.

Andre årsaker til at en trener kan hjelpe deg?

  1. Du har en fast avtale
  2. Du får trent riktig og tilpasset
  3. Du blir utfordret mer på ulike områder
  4. Du har en motivator som hjelper deg med å sette mål og holde fokus over tid

pic_02

Jobben som trener i 2016 er veldig spennende. Hver uke møter jeg kunder med store forskjeller hva gjelder fysisk nivå og mål, og også hvilken hverdag de har. Her er det alt i fra nybegynneren til toppidrettsutøveren, og med ulike bakgrunner som politiker, TV, eiendomsmegler, student osv. Og med det spekteret av kunder gjør det dagene utrolig spennende og interessante! Det å jobbe for å nå målene kundene har sammen er givende– uansett om målene er små eller store:)

Ha en fortsatt fin uke – jeg gleder meg til flere PT timer sammen med inspirerende kunder…!!

_DSC2209

(Foto: Lars Erik Bakken – @fotobakken)