Nå skal jeg inspireres!

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 21. november 2016 | Ingen kommentarer

As we speak er jeg endelig på plass i min favoritt by nr 1; New York City! Er nok ikke alene om det tenker jeg 🙂

En gang i året prioriterer jeg å dra et sted for å få inspirasjon, egenutvikling og ro. Nå sier man jo at NYC is the city that never sleeps. Men selv om det er mye som skjer her, får jeg liksom en stor ro av å være her. Dessuten er New yorkerne utrolig hyggelige og inspirerende!

imagesimages-14

Mens jeg er her skal jeg få med meg god idrett (Go Rangers og Zucarello), spise god mat og ikke minst besøke steder som inspirerer til vekst og videre arbeid i RAW trening. Som Gründer kan man ikke unngå å få masse input i USA, der store gründere har fått til store ting! Å lære av de beste er noe jeg alltid har etterstrebet og å søke utlandet da er lurt, selv om vi har mange enere i Norge på sine felt der også!

Men apropo inspirasjon! Forrige uke var jeg på Oslo Business Forum sin Leaders in Change seminar! Utrolig fin dag med alt fra Sir Alex Ferguson til Øystein Spetalen som foredragsholdere! Dro med meg flere gode gründer tips! Mye er ikke nytt, men jeg elsker gode påminnelser og råd fra mennesker som har vært ute en vinternatt før meg.

Spetalen la bla vekt på at det alltid er viktig å forstå det enkle i komplekse situasjoner og at det alltid er lurt å tenke på flere utveier av enhver utfordring!

15086869_10157826651180014_1843579733_n
Øystein Spetalen i sitt ess!
Jeg fikk selskap av HR sjef i Innovasjon Norge; Yvonne Fosser, og Lone Sletten, leder i Athenas, formidlig av foredrag!
Jeg fikk selskap av HR sjef i Innovasjon Norge; Yvonne Fosser, og Lone Sletten, leder i Athenas, formidlig av foredrag!

Har du også lyst til å lære av en av de som har lært meg mest? Sjekk ut seminaret til Mark Nesti. I Europa krangler både næringslivet og idrettsfolk om å få hans ekspertise! Nå har han endelig sagt ja til å åpne opp for en ekstern workshop hos oss med en ekslusiv gruppe! Dette er mannen bak mange sine store prestasjoner og er i tillegg en fantastisk jordnær person mam får umiddelbar tillit til!

????????????????????????????????????

Ellers er boken min endelig også tilbake igjen! 2 opplag er trykket opp! Du finner den hos Aschehoug og i andre bokhandlere! Kanskje en fin julegave?

Og husk man trenger ikke reise halve jorda for å bli inspirert! Hverdagen er full av inspirasjon om man bare tenker over det 🙂 Det tror jeg er viktig innimellom! Mange leter mye etter lykke, noe som jeg også ble intervjuet om i VG for noen uker siden. Du kan lese hele saken her for noen kroner på VG pluss. 

Ha en strålende uke,

Cecilie

Foto: Privat og Scanpix