Kiropraktor

Vår kiropraktor er ekspert på å behandle smerter og funksjonsnedsettelser i bevegelsesapparatet – herunder rygg, nakke, ledd og muskler.
Du behøver ikke henvisning fra lege.
Vår kiropraktor er offentlig autorisert helsepersonell som kan sykemelde og henvise videre ved behov.

BOOK TIME ONLINE HER!

Typiske problemområder og plager vår kiropraktor hjelper deg med:

  • nakke, bryst og korsrygg
  • bekken, hofter, knær, ankler og føtter
  • skuldre, albue og hender
  • hodepine
  • svimmelhet

Dette skjer hos kiropraktoren;

Sykehistorie; Kiropraktoren stiller deg en rekke spørsmål for å kartlegge hvordan problemet ditt oppsto. Hensikten med sykehistorien er å finne årsaken til dine plager, eventuelt om det finnes flere forhold som kan ha innvirkning på ditt problem.

Klinisk undersøkelse og diagnostisering; Den kliniske undersøkelsen er en forlengelse av sykehistorien. Sykehistorien vil i de fleste tilfeller gi en pekepinn på hva som feiler deg, og den kliniske undersøkelsen har til hensikt å bekrefte eller avkrefte dette.

Behandling; Kiropraktoren har gjennom sin utdannelse tilegnet seg teoretisk og praktisk viten for å ta stilling til hvorvidt pasienten er egnet til kiropraktorbehandling eller om pasienten skal henvises videre. Diagnose og kliniske retningslinjer legger grunnlaget for selve behandlingsforløpet, hvor kiropraktoren kan ta en rekke behandlingsteknikker i bruk.

Trening og forebygging; En av kiropraktorens viktige oppgaver er å hjelpe deg som pasient til å hjelpe deg selv. Avhengig av hva problemet er og varighet, vil hva som er relevant trening kunne variere. Kiropraktoren hjelper deg på vei med kyndig veiledning. Les mer om dette her!

 Røntgen/CT/MR; I noen tilfeller vil det være nødvendig med billeddiagnostikk som et ledd i din utredning. Kiropraktoren kan rekvirere til både røntgen, CT og MR ved røntgeninstitutter og sykehus. Dette dekkes av Folketrygden på samme måte som ved henvisning fra lege.

BOOK TIME ONLINE HER! eller send Monica mail på; monica@rawtrening.no

Har du forsikring som dekker behandling?

Vår kiropraktor samarbeider med de største leverandørene av helseforsikringer i Norge som Storebrand, Gjensidige, DNB, Tryg, Codan, Protector, Vertikal helse og Sparebank 1

Behandlingsforsikringer dekker også vanligvis 10 timer hos kiropraktor. Tryg Vesta, Storebrand, If, Gjensidige, Sparebanken 1, Vertikal og IHI Bupa har slike forsikringer.

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.