MENTAL TRENING

Idrett

RAW Trening jobber med idrettsutøvere på nasjonalt og internasjonalt elitenivå og er et av de ledende selskapene i Norge innenfor mental trening. Vi vil hjelpe deg med å identifisere og nå ditt potensial, vokse og utvikle deg som utøver, og gjøre det mulig å forbedre prestasjoner gjennom mental trening, uansett hva din alder, ambisjoner eller idrettsarena er.

Vi tilbyr:

Skreddersydde en til en samtaler
Vi leverer enkelttimer og prosesser til utøvere som ønsker å lære mer om mental trening og få ut sitt potensial på idrettsarenaen!

Workshops for lag, team og støtteapparat
Vi leverer workshops til lag og team som har lyst til å lære seg metodikken som verdens beste utøvere bruker for å nå sine mål! Vi har lang erfaring med landslag og team — vil du lære best practice?

THE MENTAL CHALLENGE
En fysisk og psykisk test der du eller ditt team får testet mentale grenser! Her handler det om å «push your limits»!

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Referanser

«Det å jobbe med Cecilie i RAW har hjulpet meg til å utforske nye sider ved mitt mentale arbeid. Jeg tok kontakt med henne da jeg følte at jeg hadde mer potensial på dette. Hun utfordrer meg, vi har mange diskusjoner rundt situasjoner jeg må håndtere som oppstår både på og utenfor fotballbanen, og i tillegg har jeg tatt visualisering et steg videre. Å ha Cecilie på laget har utrolig mye å si for mitt arbeid på veien for å nå det høyeste nivået.»

– Ada Hegerberg
Hegerberg har vunnet norsk cup-gull, sølv i Toppserien, gull i UEFA Champions League, sølv i tysk serie, sølv i tysk cup, og sølv fra EM med det norske kvinnelandslaget. Hun har vunnet Gullballen (Kniksenprisen) (2015 og 2016), ble av UEFA kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/16 og er tildelt Aftenpostens gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett og BBCs pris for årets kvinnelige fotballspiller for 2017

«De siste årene har Norges Fotballforbund hatt gående flere prosjekter for å utvikle de beste keepere på alle de norske landslagene i fotball. Keepere på herre-, gutte- og jentesiden har jevnlige hatt samlinger der Cecilie har vært en viktig bidragsyter. Cecilie gjort en super jobb, og har hatt ansvar for tema og gjennomføring. Det har spesielt blitt jobbet med grunnleggende innføring av basisteknikker og implementering av teknikkene i trening og kamp. Keeperne har også jobbet med individuell målsetting og visualisering. Cecilie har videre fulgt opp individuelt med spisset mentaltrening ut fra mål til hver enkelt der også indre dialog/kommunikasjon og avspenning har vært blant temaene. Hun har greid å gjøre et vanskelig tema levende og skapt en forståelse og nysgjerrighet hos de beste norske keeperne. Gleder meg alltid til jeg skal jobbe med Cecilie»

– Frode Grodås
Keepertrener A-landslag herrer

«For meg har det vært alfa og omega å kunne ha alle i mitt team på samme sted. Fantastisk samarbeid og utsøkt kunnskap er det etter min mening det som tar RAW fra et godt tilbud til perfekt på alle måter. Hos RAW har jeg funnet noe jeg har lett lenge etter, et sted som samler de ytterst beste på de viktigste områdene, nemlig mental trening, fysisk trening og fysioterapi. Dette fører til at kroppen og hodet til en hver tid er ivaretatt og fungerer optimalt og over tid. Prestasjonene mine på og utenfor golfen er uten tvil et resultat av det samarbeidet jeg har med RAW og hva de til en hver tid leverer.»

– Caroline Martens
Landslagsspiller golf/Team Norway

«The work that RAW is doing in relation to the delivery of performance psychology support in performance environments is in my opinion quite ground breaking.  I have yet to hear someone with the level of in depth understanding that they possess of what is required to succeed in this very special world. We need more professionals like RAW involved at the highest levels of our professional performance cultures.»

– Dr. Mark Stephen Nesti
CPsychol., PhD, MA, BA(Hons), Reader: Psychology in Sport, Sport and Exercise Sciences, Performance coach for several Premier League clubs; Chelsea, Everton, Liverpool etc

«Samarbeidet mitt med Cecilie Ystenes og RAW er tenkt over lang tid, jeg liker måten hun jobber på, og samspillet fungerer veldig bra. Samarbeidet har vært veldig givende så langt, og hun er viktig for oss. Vi er heldige som har henne som mental trener og dette skal vi utvikle videre.»

– Martin Andresen
Tidligere landslagskaptein, vinner av norsk cupgull, seriemester, trener og vinner av Kniksenprisen, for å nevne noe.

Les flere referanser her!

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.