BEHANDLING

Idrett og Osteopati

Osteopati er en effektiv og god behandlingsform for idrettsutøvere på flere måter; foruten å behandle idrettsskader, kan osteopaten hjelpe deg med å optimalisere kroppen og i tillegg forebygge skader.

En osteopat vil i tillegg til å se på muskel- og skjelettapparatet, også se på sirkulasjonssystemet, nevrologien og bindevevet i kroppen. Når alle disse strukturene blir undersøkt og behandlet, vil den totale funksjonen øke og du som idrettsutøver vil kunne yte bedre og tåle mer trening og belastning over tid.

I RAW har vi god erfaring med å jobbe med idrettsutøvere både på nasjonalt og internasjonalt elitenivå i flere idretter.

På et eller annet tidspunkt vil de fleste idrettsutøvere oppleve belastningsskader i sin idrett eller i sin aktivitet. Både små og store skader,  overbelastninger vil forekomme. Osteopati virker helhetlig og forebyggende. Dette er ofte svært gunstig for folk som er i aktivitet og som driver idrett!

De siste årene har vi sett en tendens til at osteopati som behandlingsform er særlig etterspurt i toppidrett. Et eksempel er Europatouren i golf for herrer og damer som har faste osteopater med på turneringer, og ikke minst fotballag både i Norge og i Europa.

Ta kontakt i dag!

– Caroline Martens
Landslagsspiller golf/Team Norway

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.