MENTAL TRENING

MENTAL TRENING

Mental trening er for deg som ønsker å få ut enda mer av ditt potensial og kapasitet!
Vi bruker evidensbasert, moderne psykologi som utgangspunkt, og tilpasser hver prosess og dialog med vår kunnskap og erfaring. Våre mentale trenere legger vekt på god faglig bakgrunn og forankring i alle våre leveranser.

Mental trening er menneskekunnskap for ALLE som vil utvikle seg!

Mental trening

Ønsker du å få ut mer av ditt potensial? Spesielt under press?

Mental trening er en direkte og målorientert samtale der vi jobber systematisk gjennom verktøy som støtter seg på god forskning innen psykologi.

I første samtale finner vi ut av hva som motiverer deg og hva som distraherer deg fra å ta ut ditt potensial. Vi ser nærmere på hva du ønsker å endre på, og hva du har gjort til nå for å prøve å endre det. Straks vi har dette på plass, vil vi presentere et forslag til prosess deg. Avhengig av ditt mål med prosessen så vil vi skreddersy et godt opplegg, og legge frem hvor mange timer vi anbefaler.

Du vil gjennom prosessen kunne lene deg på oss som selskap, vår best pratice og ikke minst forskning. Du vil få verktøy, ting å jobbe med mellom våre samtaler og støtten du trenger til å utforske ditt potensial. Vårt mål er at du når ditt!

Alle våre samtaler er konfidensielle. Per nå leverer vi alle våre samtaler ONLINE via gode verktøy som zoom, times eller skype, eller fysisk oppmøte fra 20/4! 

Ønsker du en hastetime? Ta kontakt idag!

Vi jobber med mental trening på flere arenaer:

Ledere/Næringsliv: 

En stor del av vår klientportefølje består av ledere, entreprenører og prosjektledere som ønsker å få maks ut av deres egne ressurser. I en mental trenings prosess for ledere vil selvledelse, fokus, stressmestring og balanse ofte være temaer vi jobber ekstra mye med.

Privatpersoner: 

Vi har et bredt spekter av privatpersoner som ønsker mental trening. I en prosess vil du som privatperson bli introdusert til en rekke verktøy som har til hensikt å hjelpe deg på vei mot å nå ditt ønske/mål for prosessen. Vi skreddersyr alle våre samtaler, og her vil du få en objektiv samtalepartner som kan støtte og utfordre deg.

Idrettsutøvere: 

RAW har jobbet med noen av Norges og verdens beste utøvere innen golf, fotball og cheerleading for å nevne noe. Vi jobber også med utøvere innen ridning, lagrenn, alpint, tennis, boksing osv. Du kan lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg som utøver her!

Artister/Kunstnere: 

Å bli evaluert i offentligheten hver gang man går på en scene krever mental styrke. Vi hjelper artister, kunstnere, skuespillere, regissører og dansere med å optimalisere deres potensial. Vi hjelper deg som kunstner å håndtere det å bli en offentlg person, hvordan du kan takle kritikk og forberede deg på prøver og opptak.

Ta kontakt idag for en uforpliktende samtale i mental trening

«Det å jobbe med Cecilie i RAW har hjulpet meg ved å utforske nye sider ved mitt mentale arbeid. Jeg tok kontakt med henne da jeg følte at jeg hadde mer potensial på dette området. Hun utfordrer meg, vi har mange diskusjoner rundt situasjoner jeg må håndtere som oppstår både på og utenfor fotballbanen, og i tillegg har jeg tatt visualisering et steg videre. Å ha Cecilie på laget har utrolig mye å si for mitt arbeid på veien for å nå det høyeste nivået.»

– Ada Hegerberg, Kåret til verdens beste fotballspiller

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.