MENTAL TRENING

Næringsliv & Privatpersoner

Enten du er privatperson, medarbeider eller toppleder, kan mental trening hjelpe deg å forbedre dine prestasjoner, oppnå større trivsel, utvikle nye ferdigheter og ikke minst nå ditt ytterste potensial. I tillegg til å se fremover, vil vi bidra til å identifisere erfaringer og eventuelle 'blokker' fra fortiden som kan begrense dine prestasjoner per dags dato.

Alle våre prosesser skreddersys individuelt, men utfordringer vi ofte hjelper våre kunder med er:

  • Forstå hvordan du får mest mulig ut av deg selv i kritiske øyeblikk
  • Utvikle tro og selvtillit
  • Håndtere press og stress
  • Mestre endringer optimalt
  • Beslutningstaking
  • Sterkere viljestyrke og mental tøffhet
  • Definere visjon, verdier og mål

Kontakt oss

En til en-samtaler

Vi leverer mental trening til deg som ønsker å utforske ditt potensiale! I et målorientert program er vår jobb å istandsette deg til å ta i bruk mental trening slik at du presterer bedre, og når dine mål enklere og mer effektivt. Etter samtalene skal du blant annet øke evnen til å takle flere stressfaktorer, få økt arbeidskapasitet, høyere selvtillit og gjennomføringskraft, vilje og motivasjon.

Workshop med grupper, team og organisasjoner

Vi leverer skreddersydde workshops til selskaper og team som har lyst til å utvikle seg til å bli et vinnerlag og skape en vinnerkultur. Ta kontakt for temaer og tilbud.

Seminarer: Vi setter opp en rekke spennende seminarer med nyttige temaer i løpet av året.

Stressmestring: I vårt stressmestringsseminar lærer du deg viktige verktøy som en buffer mot stress.

Påmelding: Eva@rawtrening.no

Følg med på vår kalender for flere datoer og info om kurs i RAW.

Foredrag: Mental styrketrening m/Cecilie Ystenes Myhre

_DSC3417Cecilie business_DSC3414Cecilie business

Foredraget til Cecilie tar for seg de mentale basisteknikkene som leder til optimale prestasjoner. I tillegg deler hun sine erfaringer og dialoger med noen av verdens beste prestasjonskulturer og deres best practice. Målet med foredraget er at du skal sitte igjen med konkrete verktøy som du kan bruke i hverdagen for å oppleve større mestring og prestere bedre. Ta direkte kontakt med Cecilie på telefon 99 227 601 dersom du ønsker et tilbud!

The Mental Challenge

_DSC1823-2_DSC1759

Har du lyst til å lære og flytte dine egne og/eller teamets grenser? Det er vår erfaring at det er i dette farvannet vi virkelig lærer oss å finne vårt egentlige potensial. RAW skreddersyr en unik arena som vil være med på å sette mental trening ut i handling og gi deg og din bedrift en opplevelse som du vil huske så lenge du lever!

Barn og unge!

Er du under 18 år og ønsker hjelp til å takle hverdagen enda bedre? Noen ganger opplever vi vanskelige perioder i livet. Vi tilbyr mental trening og coaching når du har behov for en samtalepartner. Vi møter deg med høy psykologisk fagkompetanse og integritet. Sammen sparrer vi på hva vi skal fokusere på og hvor lenge en prosess kan vare.

Ledertrening

Er du førstegangsleder, mellomleder eller toppleder? Vi har lang erfaring med å jobbe med noen av Norges mest anerkjente ledere som har prestert på toppnivå over flere år. Ønsker du å utvikle din lederfilosofi, samt ha en objektiv samtalepartner som kan utfordre deg på verktøy og teknikker for økt robusthet, selvtillit og stressmestring? Ta kontakt, så skreddersyr vi et program som passer deg!

Online mental trening

Vi tilbyr online mental trening via Skype eller Facetime for deg som ikke har anledning til å komme til oss fysisk eller som er mye på reise. Vi har lang erfaring med å tilby dette, og vi lover en god prosess. Ta kontakt, så skreddersyr vi en prosess som passer deg.

[/column]

Norges råeste bedriftstur!

Vårt mål med denne type kick offs/firmaturer er at de ansatte i din bedrift skal få et positivt løft, både sosialt og faglig. Det gir et godt grunnlag når nye utfordringer i bedriften skal mestres! I og med at vi kombinerer foredrag med praksis, vil det dere lærer av verktøy sitte bedre i ettertid. De ansatte vil få med seg en «mental verktøykasse» de kan ta i bruk når de kommer hjem. Dette vil kunne føre til økt mestring og de kan få mer ut av sitt egentlige potensial!

Priseksempel per person: Kr 3250,-

Inkl.:

Én overnatting med frokost
Foredraget Mental styrketrening med en RAW mental trener 1, 5 time inkl pause: Pausesnacks
Lunsjbuffet eller 2-retters varm lunsj med kaffe/te
The Mental Challenge
Inngang til bad og trening
Dagens 3-retters middag med kaffe/te


_DSC7831

 

 

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.