Mye gøy som skjer!

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 4. mai 2016 | Ingen kommentarer

Tempo er bra, men det er også viktig å lade! Mer om hva som skjer i RAW, og linker til kunnskap om mentaltrening er innhold i denne ukens innlegg fra Cecilie.

Det er mye som skjer om dagen i og rundt RAW – og det er noe jeg liker. Tempo, effektivitet og høyt gir er noe som gir meg energi, men det er også viktig å vite når man skal restituere. Uansett så er jeg tydeligvis født med det genet at jeg er på når jeg er på – og sinnsykt lat og av når jeg er hjemme 🙂 Jeg har sagt det før og sier det igjen: HVILE ER IKKE LATSKAP, men en viktig del av det å prestere. Så neste gang du har dårlig samvittighet fordi du tar deg en time på øye eller et ekstra langt bad: nyt det.

I 2016 bombarderes vi med info 24 timer i døgnet. Å hvile hodet er rett og slett nødvending skal du være en god versjon av deg selv over tid

Så litt over til hva som skjer i RAW i Mental trenings avdelingen; For en uke siden kom jeg tilbake fra USA og deretter var vi igang med eksamen i fordypningskurset i RAW L2 Mental trening. En fantastisk gruppe som ga alt i hele vinter & vår og som jeg er takknemmelig jeg har fått blitt kjent med. Pia som var en av deltakerne, satt også igjen med en digg følelse, noe dere kan lese om her 🙂

IMG_1257
Pia Seeberg presenterte en god oppgave om Viljestyrke!
logo-e1461860725293
Pia la ut dette bildet – selve beviset for en bestått L2 Kurs!

Deretter gikk turen til Womans Weekend på Norefjell, der jeg holdt foredrag for 400 damer! Såååå moro! Jeg tror aldri jeg har blitt mottat på en så flott måte med sang, stående applaus at jeg var egentlig stum i det jeg skulle starte foredraget he he. Kom gudsjelov igang etter sjokket la seg. Er du dame og er lysten på påfyll og moro, må du melde deg på neste år! Knakende moro!

IMG_1286
Rosa neonlys under foredraget er ikke hverdags, og veldig moro 🙂

Denne uken så har jeg publisert en ny spalte for VG Helg! Den handler om hvordan du tar den kjipe samtalen! Du vet den du vet du bør ta, men som du kanskje gruer deg til? Vel, min jobb består ofte i å hjelpe andre mennesker med dette, så jeg ga min beste tips her. Håper også du kan dra nytte av det 🙂

De siste dagene har tilbringt med et filmcrew…gleder meg til å fortelle mer om det senere! Men jeg kan røpe såpass at jeg fikk med et intervju av tidligere sjef for beredskapstroppen i politiet, Anders Snortheimsmoen. Anders var i beredskapstroppen i over 30 år, og hvor 11 av de var som øverste leder. Det gjør at mannen sitter med utrolig mye kunnskap om mental trening og stressmestring i praksis. Mer om dette skal jeg dele med dere senere.

NÅ er det bare å lade opp til en deilig fridag imorgen! Kos dere alle sammen… og du…nyt den med noe som gjør deg godt!

IMG_1296
Idag har jeg tilbringt dagen med denne mannen! Et fantastisk lærerrikt møte!

Alle foto: Privat og Pia seeberg

Tekst: Copyright RAW trening