Når du ønsker en kick start!

Skrevet av Ronny Døhli | 24. mai 2018 | Ingen kommentarer

I livet generelt har jeg liten tro på quick fix - jobb over tid er stort sett oppskriften på varige resultater. Men jeg har tro på en kick start. En start som gir deg momentumet som skal til for å finne motivasjon til å fortsette over tid. Derfor har jeg utviklet et kosthold og treningsprogram som gir deg en god start på varige endringer!

Programmet jeg snakker om heter MOMENTUM!

Et 4 ukers komplett trening og kostholdsprogram, som gir deg starten du kanskje trenger for å skape en endring innen livsstil og helse.

Treningen er lagt opp med styrketreninger og effektiv kondisjonstrening der alt du skal gjøre er spesifisert. Alt det man lærer gjennom disse 4 ukene vil bidra til gode vaner og rutiner som man kan fortsette med etter programmet er fullført. Det er selvfølgelig mulig å justere treningen noe i forhold til antall økter slik at det er realistisk å holde over tid.

Programmet er for deg som:

Ønsker en endring i kroppssammensetning
Ønsker et momentum for å komme inn i gode rutiner.
Ønsker å ha et ferdig oppstart kostholdsprogram og tips til måltider, som kan gi gode resultater på både kort og lang tid.
Har kjennskap til styrketrening fra før av.

Hva får du?

30-dagers treningprogram

Et ferdig oppsatt kostholdsprogram

Variert mat med vanlige matvarer du finner i alle hjem

Gode mentale teknikker som hjelper deg på veien

Fine bilder av styrkeøvelsene som viser riktig teknikk

Kunnskap og råd om hva som skal til for å få et momentum

Nå og frem til 1.juni får du 300 kr i rabatt og programmet til kun kr 1190! Det eneste du må gjøre er å bruke rabattkode «RAW300» når du bestiller programmet.

Du kan enkelt laste det ned elektronisk rett etter fullført kjøp. Det er ingen ventetid, slik at du kan begynne i dag! Vi kan også sende programmet i papirform etter bestilling.

Les mer og bestill her!

Har du spørsmål vedrørende programmet og om det er noe for deg? Send meg en mail til Ronny@rawtrening.no