Ny kiropraktor i RAW

Skrevet av Kristine Skogseid | 7. desember 2017 | Ingen kommentarer

Vår nye kiropraktor er på plass fra 1.januar og sikrer deg og RAW ny og verdifull kompetanse. Les mer om Kristine og det unike tilbudet her.

Hei, det er jeg som er Kristine og jeg er kiropraktor. Jeg har tilbragt nesten hele mitt voksne liv i Danmark, og de siste to årene i California, USA. Etter 12 år i utlandet har jeg nå vendt snuten hjemover, og fra januar finner du meg som behandler på RAW Trening.

Med meg på flyttelasset har jeg arbeidserfaring, livserfaring og kontinuerlig tankevirksomhet omkring hva det vil si å ha god helse. Mitt fokus er hvordan jeg som fagperson best kan bistå deg der du måtte trenge det.

Muskel– og skjelettlidelser er komplekse saker. Alle opplever vi kroppen og vår yteevne forskjellig – smerteproblematikker likeledes. Likevel er det felles følelser som melder seg når smerten oppstår; vi blir engstelige og urolige. Hvorfor har jeg vondt? Hvor lenge skal jeg ha det sånn her? Hva bringer fremtiden? Når kan jeg trene igjen?

Hvis du allerede stiller deg det siste spørsmålet har du god vind i seilene på din helsereise. Vi vet at for de aller fleste vil trening virke positivt for problematikker relatert til muskel– og skjelettlidelser. I tillegg er det en viktig faktor i forebygging av hjerte-/karsykdommer og diabetes, for å nevne noe.

Som kiropraktor hjelper jeg deg med håndteringen av din aktuelle problematikk, og jeg bistår deg i treningen for å oppnå fremgang fremfor tilbakefall. Det er dette jeg brenner for – deg, din fysikk og ditt bevegelsespotensiale. Jeg har lyst til å lære deg mer om hvordan du kan bevege deg og hva som skjer i kroppen din når du gjør det. Slik kan du få kjent på styrken din, utholdenheten, motstandsdyktigheten og den gode helsa.

Jeg unner alle å kunne stole på kroppen sin, og gjennom forståelse, kunnskap og informasjon hjelper jeg deg på veien.

 

 

For å avtale tid ta kontakt med meg på  kristine@rawtrening.no eller book online her!

Du kan også lese mer om kiropraktikk her!