Ann-Helen Gamlesanne

Ann-Helen jobber hos RAW Trening som mental trener, rådgiver og koordinator.

Som mental trener jobber Ann-Helen med et bredt spekter av mennesker som ønsker å utvikle seg.

Hun jobber også mye med idrett, både bredde og toppidrett. I 2018 jobbet hun bla som fast mental trener hos Kongsvinger Toppfotball, hvor hun jobbet med spillerutvikling. Der gjennomførte hun en-til-en samtaler hos spillerne, i tillegg til flere workshops med tema som spenningsregulering og fokus. Hun jobbet også tett med trenerteamet og gjennomførte bl.a workshop med fokus på trenerens rolle for å håndtere stress i laget.

Siden tiden i KIL har Ann-Helen jobbet med individuelle utøvere innenfor grener som skiskyting, langrenn, ridning, golf, håndball, roing, disc-sport og fotball.

Gjennom RAW trening sitt samarbeid med NTG Fotball Bærum, er hun også der på ukentlig basis og gjennomfører samtaler og workshops. Gjennom temaene «prestasjonskultur» og «hvordan håndtere stress og press» bidrar Ann-Helen til å øke den mentale styrken hos unge idrettsutøvere.

Hos RAW Trening er Ann-Helen en av de faste undervisere i RAW Mental trening sertifisering, både på level 1 og level 2. Som foredrag-og kursholder er Ann-Helen alltid godt forberedt, med en genuin interesse og engasjement for temaene. Ved å bruke egne erfaringer og best practice kombinert med evidensbasert forskning får du en engasjert mental trener og foredragsholder.

Ann-Helen har i tillegg lang erfaring fra både den nasjonale scenebransjen og som treningsinstruktør. 

Du kan kontakte henne på Ann-Helen@rawtrening.no eller på 481 84 227

Mental trener-filosofi

Jeg er overbevist om at vi kan nå våre drømmer gjennom tydelige mål, systematisering av tanker og flittig bruk av våre styrkekilder. Min jobb er å gi deg de verktøyene du trenger for å på sikt kunne sette deg i slike posisjoner selv. 

Erfaring

  • BSc Anvendt Psykologi ved Bjørknes Høyskole (2015-2018)
  • Mentaltrener level 1 & level 2 (2018)
  • Mentaltrener Kongsvinger Toppfotball (2018)
  • Mentaltrener NTG Fotball Bærum (2019 – d.d)
  • MSc Organisasjon og Ledelse ved NTNU (Påbegynt)
  • Emosjonell førstehjelp – Kurs i emosjonspsykologi (2018)

REFERANSER

«Ann-Hèlen var i en periode en del av mitt trenerteam, som mental trener, da jeg var hovedtrener for Kongsvinger IL toppfotball 2017-18. Jeg satte stor pris på hennes innsats, kompetanse og bidrag til prestasjonsgruppen vi var en del av. For spillerne var hun nær, støttende og krevende på en veldig god måte. Til oss andre trenere bidro hun med skarpe observasjoner og betraktninger, sett fra en annen vinkel, som førte til gode refleksjoner og diskusjoner internt i trenerteamet. Jeg så da en klar verdi i å ha Ann-Hèlen sammen med meg og jeg jobber gjerne med henne igjen en gang i fremtiden.»

Hans Erik Eriksen, Hovedtrener Kongsvinger IL Toppfotball

«Gamlesanne fremstod rolig og blid under hele foredraget. Hun var flink til å presisere viktig poeng. Hennes språk fremstod tydelig og enkelt å forstå. I etterkant av foredraget var Gamlesanne reflektert og opptatt av å avdekke forbedringsmuligheter. Her var det ikke mye å påpeke. Oppsummert så var dette et meget bra fremlegg.»

Ketil Solbakke, Rektor Fagskolen i Østfold

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.