Carl Christian Aasheim

Jeg har jobbet som personlig trener siden 2004 og som fysioterapeut siden 2009. Nå jobber jeg som både Osteopat og personligtrener. Jeg har i løpet av min karriere i helsebransjen fått gleden av å jobbe med både toppidrettsutøvere på svært høyt fysisk nivå, men også pasienter på svært lavt fysisk nivå.

Jobb, familie og sosialt liv er noe de fleste av oss bruker tiden på. Da er det ikke alltid like lett å få tid til å prioritere sin egen helse. Når man først har ledig tid til å trene, kan det være vanskelig å vite hvordan man skal bruke tiden mest mulig effektivt, og man ender ofte opp med å gjøre det samme som man alltid har gjort.

Hva får du om du trener med meg?

Hvis du investerer i meg som din personlige trener, kvalitetssikrer du den tiden du velger å bruke på deg selv. Da vet du at den treningen som du bruker tiden din på, er både trygg, effektiv, utfordrende og variert. Gleden jeg får av å oppnå dine største mål sammen med deg, uansett fysisk nivå, er grunnen til at jeg har den jobben som jeg har i dag. Det er også grunnen til at jeg ikke har sluttet å utdanne meg siden jeg begynte som personlig trener i 2004. Dette er det jeg brenner for! Sammen skal vi nå dine mål.

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.