Cecilie Ystenes

Partner og RAW mental trener Cecilie er en av Norges mest kjente mental trenere og har lang erfaring med å hjelpe andre mennesker utvikle potensialet sitt på både individ, team og organisasjonsnivå.

Cecilie er mental trener, performance coach, foredragsholder og forfatter.

Hun jobber med toppidrettsutøvere, ledere og medarbeidere i Norsk næringsliv, samt privatpersoner som ønsker personlig utvikling, utvikle mental styrke og få maks ut av sitt potensial under press.  Hun hjelper mennesker med å takle stress, regulere emosjoner og fokusere enda bedre.

Ønsker du time med Cecilie? Ta kontakt

Faglig bakgrunn:

Cecilie var ferdig med sin master i relasjonsledelse og coaching da hun var 25 år, og har også en bachelor i psykologi, i tillegg til en rekke studiepoeng i organisasjonspsykologi og sosialpsykologi.

Erfaring:

Cecilie har jobbet i over 13 år med å motivere andre til å nå sine mål. Hennes klienter og kundeportefølje er bla flere av Norges fremste ledertalenter, noen av Norges mektigste kvinner, Talent Norge, landslagskeepere fra U17 til A landslaget. Hun har også jobbet med skuespillere og ledere på Nationaltheateret, Den Norske Opera, samtlige landslag I Norsk Golf og  A-laget til Vålerenga Fotball for å nevne noe.  Hun har holdt gjesteforelesninger på John Moores University i Liverpool for Master, Bachelor og doktorgradsstudenter i Mental trening, og er paneldeltaker i flere internasjonale prestasjonskonferanser på bakgrunn av sine referanser og arbeid innen fagfeltet psykologi. Hun har også bistått flere selskaper med å utvikle interne lederutviklingskonsepter.

Forfatterskap/spaltist:

Cecilie er forfatter av boka «Mental styrketrening», som ble publisert gjennom Aschehoug Forlag våren 2015. Boken tar for seg evidensbaserte mentale teknikker som øker mental styrke og robusthet. Boken kan kjøpes i vår SHOP. Hun har også vært fast fagspaltist i Hegnar Online, VG Helg og Ledernytt.no. Cecilie har i tillegg til dette vært bidragsyter til faghefte/bok i regi av Norges Golfforbund, som guider trenere i å trene utøvere i mentaltrening fra 8 år og oppover.

Mentaltrener-filosofi:

Mitt mål som mentaltrener er å hjelpe deg å få ut ditt potensial ved hjelp av evidensbasert psykologi. Som mentaltrener er jeg opptatt av å være en ærlig sparringspartner, som er lojal ovenfor deg og din prosess. Du skal vite at jeg er der for deg hele veien og er engasjert i dine valg og beslutninger. Jeg er overbevist om at endring er mulig dersom du har et eierskap til prosessen og er villig til å jobbe målrettet og systematisk! Jeg gleder meg til å hjelpe deg til å nå dine mål!

Ønsker du samtale eller foredrag med Cecilie! Ta kontakt!

Referanser på Cecilie finner du her!

_DSC3434Cecilie business

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.