Eirik Garnås

Eirik Garnås er en trener og ernæringsfysiolog med bred erfaring og en mangeårig lidenskap for vitenskap og helse. I han får du en trygg og erfaren coach som vektlegger deg og dine behov.

Eirik var ferdig utdannet personlig trener (PT) i 2011 og har siden det jobbet på flere ulike arenaer, inkludert i SATS, online og i park. Selv har han drevet mye med fotball, tennis og styrketrening, samt sandvolleyball, som har opptatt mye av hans tid de seneste årene. Utover å være fokusert på trening så har Eirik lenge hatt en fremtredende profil innenfor darwinistisk medisin/evolusjonsmedisin – et fascinerende fagfelt som søker og setter fokus på evolusjonsbiologiske forklaringer på kroppslige og medisinske fenomener.

Hva får du om du trener med meg?

Som coach fokuserer Eirik spesielt på bevegelsesoptimering, korreksjon av muskulære og posturale ubalanser, tarmhelse og ernæring, da han mener disse tingene er spesielt viktige ift. å skape en sunn, velfungerende kropp. Utover å være en tilhenger av minimalistisk trening med bruk av kroppsvekt, strikk og partner bruker han også flittig verktøy som f.eks. vektstenger, slynge og kettlebell i hans arbeid.

 

Kontakt

eirik@rawtrening.no

Treningsfilosofi

God helse er grunnlaget for et godt liv.

Erfaring

  • MSc. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet
  • BSc. i samfunnsernæring fra Høgskolen i Oslo og Akershus
  • Personlig trener fra Norges Idrettshøgskole
  • Kurs i salg/coaching, kroppsanalyse, kettlebell-trening og funksjonell rehabilitering
  • Mangeårig erfaring som trener, coach og ernæringsveileder
  • Mangeårig erfaring med aktiviteter og gymnastikk-undervisning for barn
  • Omfattende research og innholdsutvikling (artikler, guider, videoer, m.m.), for egne kanaler, samt for blant annet Bret Contreras, en populær og anerkjent styrkecoach, og The Personal Trainer Development Center, en lærings- og utviklingsportal for personlige trenere

 

Referanser

Se denne siden for oversikt.

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.